Račun

Eh, taj račun… Vjerujemo da neće biti iznenađenja kad bonbon računi počnu stizati u tvoj sandučić. Ako ćeš ipak imati pitanja ili nejasnoća, pronađi nas na bonbon@bonbon.hr ili na Fejsu, Twitteru ili chatu…, gdje god ti je najjednostavnije!

Ako već imaš Moj bonbon profil, svakako si aktiviraj eRačun. Ekološki je prihvatljiviji, brži je od poštara i izgleda potpuno isto kao i onaj koji se šalje na tvoju adresu. Uz njega imaš i uvid u detalje svog računa kao i u sve račune u posljednjih 12 mjeseci. eRačun ne možeš aktivirati jedino ako si poslovni korisnik.

Samo u bonbonu jedan račun u godini možeš platiti do 3 rate! Na taj način možeš platiti samo nedospjeli račun, ne i dugovanje. Ova pogodnost dostupna ti je samo na Moj bonbon profilu i to za račun iznad 100 kn. Nakon što iskoristiš pogodnost plaćanja na rate, nećeš je moći upotrijebiti idućih 11 mjeseci. Znači, kad se pojave neki neplanirano dugi razgovori i troškovi, plaćanje bonbon računa na rate prava je stvar za tebe.

Evo sad i nekoliko važnih informacija o računu za koje smo sigurni da će ti koristiti:

  • Ako si novi bonbon pretplatnik, u prva tri mjeseca u bonbonu imat ćeš limit na potrošnju od 300 kn, ali to je samo dok se bolje ne upoznamo. 20 kn prije no što dođeš do limita obavijestit ćemo te o tome, a javi nam se ako želiš promijeniti taj limit.
  • Nakon prva tri mjeseca u bonbonu, radi tvoje zaštite postavili smo limit potrošnje na iznos koji je četiri puta veći od tvoje prosječne potrošnje. Ako dođeš do tog limita i želiš ga promijeniti – javi nam se.
  • Datum dospijeća računa je uglavnom 13 dana od datuma izdavanja računa, a u te dane ne broje se praznici i nedjelje. 
  • Pismenu opomenu šaljemo 5 radnih dana od datuma dospijeća. Tebi ih baš nećemo slati, jel' tako?
  • Osim opomene, u nekim situacijama poslat ćemo ti SMS podsjetnik o neplaćenim računima. Slanje ove poruke ovisi o pojedinačnom korisniku (npr. nema potrebe da te podsjećamo ako inače uredno podmiruješ račune :)).
Posljednja izmjena: 13.03.2019.
Aktivacija paketa
Skini bonbon app i aktiviraj pakete ili utipkaj *121# i tipku za poziv
Aktiviraj paket
Stanje računa
Skini bonbon app i aktiviraj pakete ili utipkaj *121# i tipku za poziv
Provjeri stanje
Deaktivacija paketa
Skini bonbon app i aktiviraj pakete ili utipkaj *121# i tipku za poziv
Deaktiviraj paket

Dođi u bonbon sa svojim brojem

Popuni web zahtjev i dođi sa svojim ljubljenim brojem u bonbon!

Postani bonbon pretplatnik

Ispuni zahtjev u par minuta i bonbon broj stiže ravno na tvoja vrata!