Trenutačna potrošnja

Zanima te koliko si potrošio u tekućem mjesecu? Ma naravno da te zanima :) Provjeri trenutačnu potrošnju na Moj bonbon profilu ili pošalji SMS kune na 13977 i obavijest stiže porukom. Trenutačna potrošnja je informativnog karaktera pa na završnom iznosu na računu može biti sitnih odstupanja u lipama.

U iznos potrošnje ulaze sve usluge kojima si se koristio do trenutka njezine provjere, što uključuje i SMS parking, SMS prijevoz i ostale usluge koje naplaćujemo za treće strane. 

Prilikom formiranja računa te se usluge naplaćuju povrh naših telekomunikacijskih usluga, odnosno minimalne mjesečne potrošnje i zbog toga se može dogoditi da si potrošio manje od minimalne mjesečne potrošnje, a dobiješ račun koji je veći od nje. Na primjer: na pozive, poruke, surfanje si potrošio 26 kn, na SMS parking 5 kn i odabrao si minimalnu mjesečnu potrošnju od 40 kn. Očekuješ račun od 40 kn (40 kn minimalna mjesečna potrošnja), a stigne 45 kn. Ovo je potencijalna situacija koja te može iznenaditi, no usluge koje naplaćujemo za treće strane jednostavno nismo mogli uključiti u minimalnu mjesečnu potrošnju :/

Posljednja izmjena: 16.04.2019.
Aktivacija paketa
Skini bonbon app i aktiviraj pakete ili utipkaj *121# i tipku za poziv
Aktiviraj paket
Stanje računa
Skini bonbon app i aktiviraj pakete ili utipkaj *121# i tipku za poziv
Provjeri stanje
Deaktivacija paketa
Skini bonbon app i aktiviraj pakete ili utipkaj *121# i tipku za poziv
Deaktiviraj paket

Dođi u bonbon sa svojim brojem

Popuni web zahtjev i dođi sa svojim ljubljenim brojem u bonbon!

Postani bonbon pretplatnik

Ispuni zahtjev u par minuta i bonbon broj stiže ravno na tvoja vrata!