bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Bušilicom do utora za slušalice na iPhoneu 7
‹ Fun novosti

Bušilicom do utora za slušalice na iPhoneu 7 24.09.

Znaš ono kad pomisliš da si vidio apsolutno sve u životu i onda pročitaš vijest koja te obori s nogu. Nažalost, uglavnom je riječ o vijestima koje s nogu obaraju iz sasvim suprotnih razloga od genijalnosti. Recimo, vijesti poput ove o ‘tajnom hacku’ za iPhone7

YouTube šaljivdžija s kanala TechRax ovih je dana uploadao video u kojem opisuje ‘tajni hack’ za dodavanje utora za slušalica na novom iPhoneu. U spornom videu TechRax koristi bušilicu kako bi probušio rupu s donje strane iPhonea.

Naravno, bušenje obične rupe neće nekom čarolijom dodati  iPhoneu mogućnost spajanja standardnih slušalica, ali će zato bespovratno uništiti uređaj.

Video je u svega desetak dana skupio više od 9 milijuna pregleda, a među silnom publikom našlo se i par naivaca koji su povjerovali ovom ‘hacku’. Komentari ispod videa priča su za sebe. Dok se jedni dobro zabavljaju, drugi TechRaxa napadaju zbog toga što je uništio uređaj, a treći se žale da se iskušali hack i tako uništili svoje skupocjene smartfone.

Vjerojatno se neki od njih ipak samo šale i trolaju, ali kladimo se da ima i onih koji su se zaigrali bušilicom i sad imaju veliku rupu na iPhone kućištu. A što je unutar kućišta? Strah nas je i pomisliti.

Izvor

Posljednja izmjena: 26.09.2016.
Možda će te zanimati i: