bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Ponuda
Pretplata
Gotove kombinacije

Gotove kombinacije

Gotove bonbon kombinacije!

Složili smo za tebe tri kombinacije koje će te ispasti jeftinije nego da uzimaš pojedinačne pakete. Pojednostavili smo i aktivaciju i umjesto da aktiviraš tri paketa odvojeno, sada aktiviraš sva tri odjednom.

Kombinacija s velikim internetom  –  idealna za one koji više tipkaju, ali vole malo i popričati – donosi ti 3GB interneta, 200 poruka i 300 minuta. Koštat će te 75 kn što je 10 kn manje nego ta tri pojedinačna paketa.

Kombinacija s velikim razgovorima – idealna za puno priče, 1000 minuta prema ostalim mrežama i još dodatnih 1000 u bonbonu savršeno pašu. U ovoj kombinaciji imaš još 200 poruka te 1,6 GB za mirno surfanje. Kombinacija košta 75 kn što je 10 kn manje nego što inače koštaju ova tri paketa.

Kombinacija s tri velika  - idealna za sve. Zadovoljit će i one najgladnije jer osim ukupno 2000 minuta od kojih je 1000 prema drugim mrežama, a 1000 prema bonbonu, imaš čak 2000 poruka te 3 GB interneta. A ono što je ne potrošiš jednostavno se prebaci u sljedeći mjesec kod reaktivacije. Kombinaciju s tri velika platit ćeš 90 kn što je 30 kn manje nego da aktiviraš posebno ova tri velika paketa.

Gotove kombinacije aktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute. Ili pošalješ besplatni SMS hocu na 13977 i zatim pratiš upute. Možeš ih aktivirati i u Moj bonbon profilu pa ako ga još nisi otvorio – što čekaš? Kombinacija će ti se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata. Ako kombinaciju aktiviraš putem USSD izbornika, unutar izbornika dobit ćeš obavijest da ti je kombinacija aktivirana. Ako kombinaciju aktiviraš putem SMS poruke, primit ćeš SMS obavijest o aktivaciji. Ako paket ne aktiviraš s prvim danom u mjesecu nego nešto poslije, neće ti se naplatiti puni iznos paketa već iznos koji je proporcionalan broju dana za koje si iskoristio paket :)

Gotove kombinacije deaktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo pratiš upute. Isto možeš napraviti i slanjem besplatnog SMS-a necu na 13977 ili preko Moj bonbon profila.

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa pokretanjem USSD izbornika - *121# i tipka za poziv ili slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977.

Posljednja izmjena: 03.04.2017.