bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Galaxy S5 u Swarovski izdanju
‹ Fun novosti

Galaxy S5 u Swarovski izdanju 08.05.

Samsung je pronašao nov način kako privući kupce, ovaj put uglavnom žene koje padaju na bling. Naime, u suradnji s poznatim proizvođačem nakita, lansirali su ekskluzivnu kolekciju Swarovski kristala za Galaxy S5 te Gear Fit uređaje

Industrija mobilnih uređaja sve nas više podsjeća na industriju proizvoda za kućne ljubimce. Umjesto mačke ili psa imamo omiljeni mobitel kojem tepamo, mazimo ga, oblačimo ga u zaštitne navlakice, pazimo na njega - malog, skupog i cakanog, a oni koji ne znaju što će s parama, sad mogu dodatno 'oraspoložiti' svoj skupocjeni uređaj s malo blinga.

Za takvo što pobrinuli su se Samsung i Swarovski. Udružili su se i uljepšali Galaxy S5 sa stotinama Swarovski kristala ugrađenih u poleđinu smartfona. Samsung u svom PR-u kaže kako će ovakvi modeli biti dostupni u dvije inačice – treperavo plavoj i mistično crnoj. Ono, koji si tip? Treperav ili mističan? :)

Osim stražnjih poklopaca za S5, kojima još ne znamo cijenu, novi su i Swarovski privjesci za Gear Fit fitness narukvice. Eto, sad kad kupiš prilično nepotrebnu narukvicu za fitness, možeš se baciti u dodatni trošak i kupiti jednako bespotreban šareni privjesak od stakla.

No, moramo priznati da privjesci sami po sebi ne izgledaju loše. Cure, što kažete?

Izvor

Posljednja izmjena: 08.05.2014.
Možda će te zanimati i: