bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Godina za pamćenje
‹ Fun novosti

Godina za pamćenje 19.12.

'Butiga 2012.' uskoro se zauvijek zatvara. Preostaje nam napraviti inventuru i sve dobro iz ove godine pospremiti u ladicu sjećanja. A da je bilo dobro - bilo je. Pogledaj što nas je sve približilo i zbog čega 2012. možemo proglasiti godinom nade i vjere u bolje sutra

Što ti prvo padne na pamet kad netko spomene 2012. godinu? Kako bi u par riječi opisao godinu iza nas, godinu u kojoj se dogodilo puno toga? Iako mediji znaju zavarati, gurajući u prvi plan neke manje lijepe stvari, na svaku takvu vijest ima bar 10 ljepših i sretnijih neispričanih priča. Na svaku katastrofu, deset je čuda bezgranične dobrote ljudskog duha, a na svaki osobni poraz dolazi deset malih pobjeda.

2012. ćemo pamtiti kao godinu Olimpijskih igara u Londonu, kao godinu u kojoj je LHC počeo otkrivati tajne postanka, godinu Gangnam Stylea, Felixa Baumgartnera, Curiosity rovera....

Nadamo se da i ti imaš razloga 2012. pamtiti kao godinu lijepih stvari. Takvom je doživljava i Jean-Louis Nguyen, kanadski dizajner i umjetnik. Pogledaj njegov video pregled godine, nazvan '2012: What Brought Us Together', i pripremi papirnate maramice. Moglo bi ti se dogoditi da netko počne rezati luk kraj tebe dok gledaš ovaj sjajan kratki film. :)

Posljednja izmjena: 19.12.2012.
Pitanja i komentari
  • žena 19.12.2012. 10:55
  • Još bi bilo dabro da bonbon za vrši i ovu godinu sa nekom super akcijom za kraj ove godine , naprimjer da vrati 2 popusta na pakete.
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)