bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Grudnjak na Twitteru
‹ Fun novosti

Grudnjak na Twitteru 29.10.

Grčka tv zvijezda Maria Bakodimou u zadnje vrijeme nosi magenta grudnjak koji, nećeš vjerovati, ima svoj Twitter korisnički račun. Čim Maria otkopča neobični grudnjak, eto njega na Twitteru gdje tvita svašta - nešto

Zamisli život u kojem svaki tvoj komad odjeće ili obuće ima svoju Fejs stranicu i Twitter korisnički račun. Cipele bi se svaki dan svađale s čarapama oko toga tko više smrdi, košulja bi se prepucavala s hlačama zbog nepodudarnosti u bojama, a kapa bi stalno spemala statuse o vjetru, suncu i slobodi. Pravi pakao.

Nadamo se da takvo što nikad nećemo doživjeti i da je grudnjak Marije Bakodimou samo fora reklama, a ne najava budućnosti donjeg rublja na društvenim mrežama. Naime, lijepa Maria, poznata grčka tv faca, u jednoj reklamnoj kampanji koristi grudnjak koji tvita. Svaki put kad Maria otkopča dugme u obliku Twitter ptičice, grudnjak pošalje novi tvit na @tweetingbra.

Tvitovi su na grčkom pa ih niti ne pokušavaj pročitati, ali navodno je riječ o porukama koje promiču borbu protiv raka dojke. Svaki tvit podsjeća žene na prevenciju i rano otkrivanje ove smrtonosne bolesti. Lijepa Maria smatra kako je ova ideja dovoljno blesava da uspije.

Grudnjak koji tvita već je privukao više od 2.000 sljedbenika iako nismo uvjereni kako je isključivo riječ o ženama. Kladimo se da je tu povelik broj likova koji se nadaju kako će grudnjak okinuti pokoju fotku na 'radnom mjestu' i staviti je na Twitter.

Nikad se na zna…

Izvor

Posljednja izmjena: 29.10.2013.
Možda će te zanimati i: