bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Iron iPhone
‹ Fun novosti

Iron iPhone 20.03.

Treći nastavak Irona Mana ili, kako ga mi više volimo nazivati, Željeznog žigola, uskoro će u kina, a to znači pravu poplavu crvene 'željeznarije' u vidu igračaka, postera, reklama i, naravno, iPhone kućišta

Šašavi Robert Downey Jr. već nas pet godina zabavlja u ulozi Tonyja Starka  - milijardera koji uglavnom tulumari, a kad nađe vremena tu i tamo spasi svijet obučen u željezno odijelo. Početkom svibnja čeka nas novi, treći nastavak Iron Mana.

Naravno, ovakav blockbuster ne može u kina bez prave medijske pompe i marketinških trikova. Uskoro će Tony Stark iskakati iz svake paštete, a mogao bi iskočiti i iz tvog džepa ukoliko imaš iPhone 5. Naime, online gadget shop Brando počeo je primati narudžbe za jedno od najcool i najglomaznijih iPhone 5 kućišta koje smo vidjeli. Kućište je savršena replika Mark VII željeznog oklopa Tonyja Starka, a kako bi sve bilo 'kao u filmu' tu je i LED dioda koja svijetli na prsima.

Kućište proizvodi honkongška tvrtka 86Hero, poznata po proizvodnji ludih igračaka i dodataka za mobače. Oklop je premazan metalik bojom, a gornji lijevi ugao može se otvoriti kako bi tvoj Iron Man mogao fotografirati raznorazne prijetnje po mir u svijetu.

Problem kod ovog kućišta su dimenzije. Prilično je veliko, ali to nije ništa naspram, recimo, ovog čudovišta! No, kućište se ipak može ugurati u poveći džep, ali onda budi spreman na pošalice tipa: 'Jel' ti drago što me vidiš ili imaš Iron Mana u džepu?' :)

I na kraju, cijena - 49 dolara plus dostava. Isporuke počinju u travnju.

Posljednja izmjena: 20.03.2013.
Možda će te zanimati i: