bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Iskombiniraj smartfone, gadgete i ostvari popuste do 20 %
‹ Fun novosti

Iskombiniraj smartfone, gadgete i ostvari popuste do 20 % 23.02.

Nije da čitamo misli, ali znamo što tražiš kod kupovine novog mobitela – vrhunsku kvalitetu i povoljnu cijenu. Kvaliteta se podrazumijeva kad su u pitanju uređaji koje možeš pronaći u našem novom partner dućanu, a cijena nikad nije bila bolja

Pazi ovo – kupovinom mobitela ostvaruješ popust na bilo koji gadget, a kupovinom gadgeta dobiješ dodatni popust na bilo koji od dodataka!

Znaš ono kad piše – ovaj popust ne vrijedi ako se primjenjuje taj i taj popust. E, kod nas se ti popusti dodaju! ;)

Kupovina mobitela ozbiljan je korak za svakog od nas. Treba dobro proučiti recenzije, konzultirati se s prijateljima koji će te dati hrpetinu uglavnom nepotrebnih savjeta, treba istražiti koji je uređaj 'best buy', provjeriti kolika je cijena kod Kineza, pročitati horoskop, treba ovo, treba ono…

Ma, znaš što! Ne treba ti ništa od toga. Lijepo dođi na naš online dućan i ubodi novi smartfon, gadget i dodatak u vidu torbe, slušalice ili nečeg trećeg u posebnoj ponudi, uz nevjerojatne popuste.

Po čemu je ova ponuda posebna? Po tome što sam kombiniraš mob, gadget i dodatak te tako ostvaruješ popust. Svi uređaji i gadgeti podijeljeni su u kategorije OK, SUPER i WOW.

Ako odabereš WOW mobač, dobit ćeš 10 posto popusta na kupovinu gadgeta, SUPER ti daje 7, dok OK nosi 5 posto popusta. Ista stvar, OK, SUPER i WOW popusti, vrijede i prilikom kupovine gadgeta pa si tako možeš iskombinirati još opakiji popust na dodatke – do 20 %.

Kombinacija je na tisuće i ne moraš razbijati glavu s time kako funkcionira princip dobivanja popusta. Naime, imamo kalkulator koji će izračunati sve te silne uštede umjesto tebe:

http://www.bonbon.hr/ducan/partner-uredaji

U ovom dućanu možeš kombinirati popuste kako god ti padne na pamet. A imamo cca 5940 kombinacija, vjerujemo da ćeš naći nešto za sebe. Ili samo smartfon ili i smartfon i gadget ili i smartfon i gadget i neki dodatak, ma, kod nas je svaka kombinacija dobrodošla.

Posljednja izmjena: 23.02.2016.
Možda će te zanimati i: