bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Kao u Assassins's Creedu
‹ Fun novosti

Kao u Assassins's Creedu 23.10.

Baš je ovaj tjedan izašao nastavak novog Assassin's Creeda (AC), poznatog gaming serijala u kojima glavni protagonisti ugraju uloge loših, dobrih monaka i uz puno krvi stignu do happy enda. Serijal je poznat po akrobatskim vještinama protagonista koje izvađaju pomoću ovakvog gadgeta

Uspješne video igre postale su poput uspješnih filmova – svake godine novi nastavak bez obzira na kvalitetu. Iz tog se razloga Assassins's Creed (AC) pretvorio u bugovitu igru koja, unatoč velikom broju poklonika, sve slabije kotira na top listama najprodavanijih igara.

Novi bi nastavak, AC Syndicate, to trebao promijeniti. Velik je novac kanadski Ubisoft ulupao u razvoj igre, a vjerojatno velik novac potrošili su i na marketing.

Od kampanja na velikim tv mrežama i web stranicama do izrade posebnih gadgeta, vjernih replika onim u igrama.

 Glavni junak Syndicatea, Jacob Frye, tijekom lutanja po viktorijanskom Londonu često koristi bacač užeta kojeg je montirao na zapešće. Ubisoft je naručio isti takav bacač od izumitelja Colinea Fuzea.

On se, potaknut dobrim honorarom, bacio na posao i bacač je ubrzo dovršen.

Kako bacač izgleda i radi možeš vidjeti na priloženim videima.

Naravo, kao i uvijek kad je u pitanju ovakav sadržaj, nije naodmet da upozorimo da izradu i korištenje takvih igrački ne pokušavaš kod kuće. J

Posljednja izmjena: 25.10.2015.
Možda će te zanimati i: