bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Kriminalci, dođite po svog Pokemona
‹ Fun novosti

Kriminalci, dođite po svog Pokemona 02.08.

Iako smo se odavno izliječili od 'pokemongotitisa', velik broj ljudi još uvijek lovi Pokemone po gradskim ulicama. Ekipa se zabavlja, i to je najvažnije, a na virtualne ljubimce nisu imuni niti kriminalci koje je američka policija pozvala da navrate o obližnju stanicu kako bi uhvatili vrlo rijetke Pokemone

Policija grada Smithfielda, u američkoj Virginiji, pozvala je osam 'slučajnih' osoba da dođu u tamošnju sobu za ispitivanje kako bi uhvatili Dittoa. Riječ je o Pokemonu kojeg još nitko nije uspio uloviti u Pokemonu Go, a iz policijske stanice u Smithfieldu tvrde kako se neuhvatljivi Pokemon nalazi baš kod njih.

Naravno, osam 'slučajno odabranih' ujedno su i osobe s kojima policajci žarko žele porazgovarati u vezi mnogih krivičnih djela. Poziv je na službenu Facebook stranicu policijske postaje postavio narednik Bryan Miller koji kaže: 'Našalio sam se i nisam očekivao da će moj status postati ovako popularan'.

Pritom dodaje kako ne očekuje da će se sumnjivci zbilja i pojaviti, ali da je vrijedilo pokušati.

Sličnu stvar napravili su prije dva tjedna i policajci iz New Hampshirea samo što su oni, umjesto neuhvatljivog Dittoa, kriminalce pokušali namamiti nešto manje rijetkim Charizardom.

Iako niti oni nisu postigli uspjeh s ovom taktikom, jedan je muškarac u Detroitu igrajući se na svom smartfonu ušetao u lokalnu policijsku stanicu koja je ujedno i Pokemon Go dvorana. Nažalost po njega, dežurni policajci prepoznali su ga kao lice s tjeralice i lik je završio u pritvoru.

Izvor

Posljednja izmjena: 02.08.2016.
Možda će te zanimati i: