bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Kung-fu Vega 6
‹ Fun novosti

Kung-fu Vega 6 10.04.

Kriptični naziv današnjeg bloga ne skriva neku tajnu poruku niti je u pitanju novi film Quentina Tarantina. Riječ je o sjajnoj reklami za Pantech Vega 6 smartfon u kojoj glavni glumci iskazuju svoje kung-fu umijeće

Marketing kao marketing. Vidjeli smo svega kad su u pitanju reklame u kojima nas nastoje uvjeriti kako je baš njihov uređaj najbolji, najpovoljniji, sve nešto naj i bljak. Drugi tip reklama je onaj u kojima proizvođači smartfona pljuju po konkurenciji, a te su još više bljak. Rijetke nas uspiju zabaviti i nasmijati, a još rjeđe su one originalne. Reklama za, kod nas slabo poznati, Pantech Vega 6 smartfon zadovoljava sva tri kriterija – zabavna je, smiješna i originalna.

Inače, Pantech je južnokorejska tvrtka koja je u ovom biznisu od 1991., a zadnjih godina počeli su se probijati i na europskom tržištu. Vega 6 njihov je novi smartfon koji se specifikacijama (5,9-inčni zaslon, S4 Pro čip, Adreno 320 GPU, 13MP kamera, Jelly Bean..) može nositi s najboljima.  

Ovakav vrhunski smartfon zaslužuje i vrhunsku reklamu. Kreativna agencija zaslužna za Vega 6 kampanju osmislila je 'stop-motion' reklamu u kojoj su upotrijebili 500 mobača kao filmski set. Sve što vidiš u reklami, zidovi, zgrade, ulice, sve osim glavnih junaka, napravljeno je od Vega 6 mobitela. Impresivno, zar ne?

Nego, imaš li neku omiljenu smartfon reklamu? Podijeli link s nama u komentarima.

Izvor

Posljednja izmjena: 10.04.2013.
Možda će te zanimati i: