bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Licokradica
‹ Fun novosti

Licokradica 17.03.

Developeri svakodnevno iznalaze nove zabavne načine korištenja smartfona i tableta. Novi takav primjer dolazi iz Japana. Face Stealer je iOS app koji tebe i tvoju virtualnu facu može pretvoriti u bilo koga i bilo što

Ekipa iz japanskog Yahooa predstavila je Face Stealer, besplatan iOS app pomoću kojeg možeš isprobati kako bi izgledao s facom Justina Timberlakea, Mikija Mausa, Mona Lise… ma, koga god zamisliš! Aplikacija može bilo koji portret pretvoriti u masku i zatim je preklopiti s tvojim licem, a sve to u realnom vremenu. Isprobaš drugu facu i kad ti se neka svidi snimiš svoj novi izgled kao fotku ili kao video te zatim podijeliš s ekipom putem neke od društvenih mreža. Baš poput novog šešira ili tetovaže.

'App dolazi s brojnim, definiranim maskama, poput životinjskih lica. Možeš i sam napraviti masku. Odaberi fotografiju lica koje ti se sviđa, uredi je pomoću priloženih alata i isprobaj', kažu Issei Yoshida iz japanskog Yahooa i dodaje, 'Naš app prati pokrete lica, bez obzira na ugao snimanja, a čak će prepoznati i neobične grimase pa krajnji rezultat može izgledati vrlo neobično i zabavno'.

Osim toga, možeš fotografirati frenda ili frendicu pa zatim tu fotku iskoristiti kao masku. Aplikacija će prepoznati oči, usta i obris lica na fotografiji, a na tebi je da fino 'poravnaš i zagladiš' sitne nepravilnosti. U Yahoou planiraju otići korak dalje i napraviti video chat aplikaciju koja bi korisnicima omogućila da se vide i razgovaraju, a pritom ostanu anonimni zahvaljujući 'maski'.

Pobogu,pa tko bi chatao dok nosi masku psa ili rakuna? Očigledno, Japanci.

Izvor

Posljednja izmjena: 17.03.2013.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • malabiljka 19.03.2013. 21:24
  • Auuuu, idem odma skinit ovu aplikaciju i pronać sliku kakvog ovećeg majmuna da se uljepšam.
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)