bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Lumia na majmunskom testu
‹ Fun novosti

Lumia na majmunskom testu 26.08.

Koje stvari su ti važne kod kupovine novog moba? Izgled, hardverske specifikacije, operativni sustav, cijena… Sve ovo uzimamo u obzir kad kupujemo smartfon naš svagdašnji, ali takve sitnice nimalo ne zanimaju prosječnog majmuna

Majmun iz zoološkog vrta u Helsinkiju nedavno je pronašao neobičnu, novu igračku. Naime, netko od posjetitelja ispustio je Nokia Lumiju 800 u nastambu majmuna. Majmuni su se odmah počerupali oko mobača, a nakon puno dreke i jurnjave Lumiju je prisvojio alfa mužjak. Čuvari su mu pokušali oduzeti mobitel, ali spretni majmun naprosto se ne može odvojiti od svog, novog mobitela. Hm, ovo nam zvuči poznato.

Majmuna je isprva fascinirao zaslon osjetljiv na dodir, ali se mobitel ubrzo ispraznio pa sad uglavnom služi kao igračka za žvakanje. Ako ništa drugo, sad bar znamo da je Lumia 800 otporna na slinu i da može preživjeti u 'ekstremnim' uvjetima majmunske nastambe u zoološkom vrtu.

Baš nas zanima kad će Lumia 800 dosaditi vođi čopora i kad će iznenaditi osoblje zoološkog vrta zahtijevajući neki noviji model. 

Izvor

Posljednja izmjena: 26.08.2013.
Možda će te zanimati i: