bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Prrrrr na tvom iPhoneu
‹ Fun novosti

Prrrrr na tvom iPhoneu 24.08.

Da vidimo – ima netko da ne voli mačke? Nah, takva ekipa ne postoji. Svi volimo mace, samo što to neki od nas to ne žele priznati, ali svi ih ne možemo imati. Za takve je stvorena Furry Friend aplikacija koja će ti umilno presti dugo u noć

Onaj tko kaže da mačke ne iziskuju puno vremena i ljubavi, taj nikad nije imao macu za kućnog ljubimca. Posesivne beštije smatraju za sebe da su centar svijeta i svako neiskazivanje pažnje od strane svog roba tj. vlasnika, smatraju smrtnom uvredom.

Zbog toga je bolje da ne držiš mačku, ako nemaš puno vremena i ljubavi. Znamo da će ti nedostajati spavanje u krilu, maženje i umilno predenje tvoje mace. Srećom, dio tog mačjeg ugođaja možeš iskusiti pomoću web stranice ili iOS aplikacije.

Ne očekuj da će ti iPhone zaspati u krilu nakon polusatnog maženja, ali zato će presti poput najslađe mace na svijetu. Riječ je o aplikaciji iz popularne myNoise kolekcije, uhu i duši ugodnih zvukova kojoj se može pristupiti putem internetskog preglednika ili iOS uređaja.

Uglavnom, dokazano je da mačje predenje ima terapeutski učinak, a myNoise trenutno nudi virtualnu macu besplatno dok se inače svaki generator zvuka, poput ovoga, mora platiti 99 centi.

Trk na App Store i nabavi zvuk koji dokazano opušta, smiruje i odmara živce.

Izvor

Posljednja izmjena: 25.08.2015.
Možda će te zanimati i: