bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
noPhone – cigla, a ne mobitel
‹ Fun novosti

noPhone – cigla, a ne mobitel 20.08.

Već vidimo tv reklamu za noPhone. Zamućena crno-bijela fotka i sugestivni glas koji izgovara: 'Postoje trenuci kad ne radi. Ima mjesta gdje ga nije poželjno nositi. U takvo vrijeme, i na takvim mjestima – noPhone, jer život bez mobitela je nezamisliv'

Navodno postoji ekipa koja je toliko ovisna o mobitelima da bez omiljenog im uređaja ne mogu niti na zahod. Upravo takvima namijenjen je noPhone – 'alternativa za stalni kontakt telefona i dlana', kako se navodi na web stranici tvoraca ovog čuda od tehnike.

Šalu na stranu, noPhone nema veze s tehnikom, jer riječ je o običnom komadu plastike, presvučenom zaštitnom tkaninom, koji dimenzijama i težinom podsjeća na prosječan smartfon.

Među posebnim svojstvima ovog nemobitela navodi se kako nema bateriju, nije ga potrebno nadograđivati, a otporan je i na udarce te na vodu. Zanimljive su i izjave korisnike koji tvrde da 'zbog noPhonea već tjednima pijani nisu poslali poruku bivšem' te da 'noPhone nije pravi mobitel'. Briljantno! Uputstva za upotrebu jednako su genijalna - primiš ga u ruku i nosiš, kažu na sajtu.

Ne znamo koliko noPhone košta, ali slobodno kontaktiraj njegove tvorce putem formulara na webu i priupitaj ih za cijenu. Iskreno, nama sve ovo smrdi na dobru zafrkanciju, no, tko zna? Možda ćeš stvarno uskoro moći zaspati grleći noPhone, umjesto plišanog medvjedića s kojim si odrastao. :)

Posljednja izmjena: 20.08.2014.
Možda će te zanimati i: