bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Ovako izgleda sreća u nesreći pri 225 km/h
‹ Fun novosti

Ovako izgleda sreća u nesreći pri 225 km/h 29.04.

Sergej Kotov lani je kupio je Yamahu R1. Zvijer od motora koja bez problema ide preko 200 na sat. No, ubrzo je doživio tešku prometnu nesreću koju je pritom snimio Go Pro kamerom. Srećom, u potpunosti se oporavio i pritom valjda nešto i naučio

Sportski motocikli su zakon, ali samo ako paziš dok voziš. Ovu lekciju naučio je i Sergej Kotov, Amerikanac ruskog podrijetla koji je početkom prošle godine kupio Yamahu R1. Prilično neiskusan za upravljačem takve zvijeri od motocikla, Sergej se prije godinu dana vozio po autocesti u američkoj saveznoj državi Colorado.

Trenutak nepažnje bio je dovoljan da Sergej završi u stražnjem djelu terenskog vozila pri brzini od 225 m/h, potpuno uništi motor i završi u bolnici. Imao je puno sreće, iako je neko vrijeme proveo u komi. Danas je u potpunosti zdrav, a na obljetnicu nesreće na svoj je YouTube kanal postavio video spektakularnog sudara kojeg je snimio GoPro kamerom, pričvršćenom na kacigu.

Video je u jednom danu vidjelo više od 100.000 posjetitelja i nema sumnje kako će njegova snimka 'sreće u nesreći' ubrzo steći globalnu popularnost. Pritom će Sergej dobro zaraditi od YouTube reklama.

Na primjer, očekuje se kako će Jared Frank, lik kojeg je cipela željezničara pogodila u glavu dok je snimao selifie kraj vlaka, zaraditi na stotine tisuća dolara prihoda od YouTube reklama. Agencija koja ga zastupa već je kontaktirala Sergeja kako bi i s njim pokušali sklopiti deal.

Nadamo se da je Sergej nešto naučio iz ovog iskustva, prvenstveno da ne juri iznad ograničenja, te i dalje nosi kacigu dok se vozi na motoru.

Posljednja izmjena: 29.04.2014.