bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Sigurno je sigurno
‹ Fun novosti

Sigurno je sigurno 13.08.

Nepristojno se javljati na mob u kinu, nepristojno je javljati se dok jedeš u društvu, nepristojno je stalno se služiti mobačem dok s nekim razgovaraš… Znamo, ali i dalje smo nepristojni. Vrijeme je za šok-terapiju kavezom za mobitel

Garant poznaš nekog tko je naprosto opsjednut svojim mobom. Poznat ti je taj tip osobe – ne skida mob s uha, razgovore prekida svakih par minuta provjeravajući poruke ili nazivajući nekog, a u kinu razgovara potiho misleći da ga nitko ne čuje. E pa, čujemo te i ideš nam na živce!!! A tek oni koji stave mob pokraj tanjura dok jedu u društvu? Žlica, vilica, nož, mobitel. Nisi fora, znaš?

Neki su naprosto nepristojni, ali ima i onih kojima korištenje mobitela počinje prelaziti u opsesiju. Slijedeći put kad organiziraš neki tulum ili pozoveš društvo na večeru, takve lijepo zamoli da ti predaju mobače i zatim ih zaključaj u kavez. Da se razumijemo, pričamo o mobitelima, a ne o tvojoj ekipi. :)

Kavez za spremanje mobača uistinu postoji, a možeš ga naručiti za tričavih 20 dolara. Nakon što ugasiš i pospremiš sve mobitele, podesi vrijeme do otključavanja na digitalnoj bravi i druženje bez zvonjave može započeti.

Izvor

Posljednja izmjena: 14.08.2013.
Možda će te zanimati i: