bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Slušaj baku, uzmi bonbon!
‹ Fun novosti

Slušaj baku, uzmi bonbon! 12.03.

Odeš u odabrane poslovnice Hrvatska pošte s letkom kojeg možeš naći niže u tekstu, kupiš bonbon SIM-icu i dobiješ 3 srednja paketa po izboru. Čekaj, ima još! Svi novi korisnici također dobivaju i 3 srednja internet paketa. Šest srednjih paketa u ukupnoj vrijednosti od 180 kuna - beat that!

Nije Božić, nije nam rođendan, ali to nije razlog da ne obradujemo svakog našeg novog korisnika bonova gomilom bonbon paketa.

Procedura je jednostavna da jednostavnija ne može biti. Zaletiš se u odabrane poslovnice Hrvatske pošte u kojima ubodeš bonbon SIM-icu za 50 kn, a na njoj te čekaju 3 srednja paketa po tvom izboru u vrijednosti od 90 kn. Možeš aktivirati po jedan paket svakog mjeseca i tako triput zaredom. Travanj, svibanj, lipanj i eto nas usred ljeta.

Osim 3 srednja paketa po tvom izboru, kupovinom SIM-ice dobit ćeš i 3 srednja internet paketa povodom naše promotivne akcije u kojoj dijelimo internet šakom i kapom.

Sve ovo može biti tvoje za samo 50 kuna, koliko košta posebna bonbon SIM-ica u Pošti, a za tu lovu dobit ćeš 6 bonbon paketa u vrijednosti od 30 kuna svaki. Ukupno…. calculating… 180, slovima: stotinu i  osamdeset kuna!

E da, prilikom odlaska u staru, dobru poštu, isprintaj promotivni letak kojeg MOŽEŠ PRONAĆI NA OVOM LINKU (KLIKNI ME, JAKO, BAŠ TU :). Rekli smo ti da je simple as that.

Navrati u ove poslovnice Hrvatske pošte i uljepšaj si proljeće novim bonbon brojem:

  • ZG – Branimirova i Jurišićeva
  • ST – Kralja Tomislava 9 i Obala kneza Domagoja 3
  • OS – Trg A. Starčevića bb i K.A. Stepinca 17
  • RI – Korzo 13
  • ZD – Kralja S. Držislava 1
  • PU – Danteov trg 4
  • SB – Trg pobjede 2

Obavezno ponesi letak kojeg možeš isprintati s ovog linka i trk u poštu.

Cya!

Posljednja izmjena: 12.03.2015.