bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Smartfona s ramena
‹ Fun novosti

Smartfona s ramena 07.08.

U poplavi beskorisnih aplikacija za mobače, pronašli smo jednu koja komotno može konkurirati za najblesaviji app u povijesti svemira. Send Me To Heaven (S.M.T.H.) se reklamira kao 'vjerojatno zadnja igra koju ćeš igrati na svom smartfonu'

Send Me To Heaven je jedan od onih appova koje je Apple odbio staviti na iTunes, a kao razlog su naveli činjenicu da S.M.T.H. 'potiče ponašanje koje može uzrokovati oštećenje korisnikovog uređaja'. Naravno da potiče kad u uputama za upotrebu ovog appa stoji 'baci svoj telefon najviše što možeš'. Zašto bi netko bacao smartfon u zrak? Pa, zato da bi izmjerio koliko visoko može dobaciti i da svoje rezultate potom može usporediti s ostalim korisnicima širom svijeta.

S.M.T.H. je upravo to – jednostavna aplikacija koja će izmjeriti koliko visoko možeš baciti svoj Android smartfon. Hvatanje mobitela nakon lansiranja posve je opcionalno. Možeš ga uhvatiti, ali i ne moraš – aplikacija će izmjeriti tvoj pokušaj, a način prizemljenja je nimalo ne zanima.

Neki korisnici ozbiljno su shvatili ovaj sport pa tako neslužbeni svjetski rekord trenutno iznosi nešto više od 40 metara. No, niti ne pokušavaj dostići ovaj rezultat koji je vjerojatno postignut uz pomoć praćke ili nekog sličnog pomagala. Sve iznad pet metara je više nego solidno, ali samo ako imaš stari mob za kojeg ti je sasvim svejedno hoćeš li ga uhvatiti ili ne. Svim ostalima, preporučamo neku drugu, jeftiniju vrstu zabave sa smartfonom. Recimo, Minecraft.

Izvor

Posljednja izmjena: 07.08.2013.
Pitanja i komentari
  • odatado960 21.08.2013. 19:59
  • Svakakvih glupih igara ima na ovome svijetu
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)