bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Svi E3 traileri na jednom mjestu
‹ Fun novosti

Svi E3 traileri na jednom mjestu 14.06.

Electronic Entertainment Expo (E3) je završio. Predstavljeno je na stotine naslova i samo su rijetki pohvatali koje su igre najavljene, za koje platforme i kad izlaze. Srećom, Techspot je pripremio skraćenu verziju svega što se događalo u Los Angelesu

Sudeći prema netom završenom E3 sajmu, ova i slijedeća godina donijet će pregršt razloga za guštanje svim gamerima. Realno, to smo danas svi mi. Igramo se bilo na računalu, na konzolama ili na našim mobitelima. Neki gube sate i sate dnevno na omiljene igre, neki se igraju u tramvaju, neki bace rundu Candy Crush Sage, ali svi se mi, na ovaj ili onaj način, igramo.

Industrija video-igara i dalje raste, a nove su konzole (Wi U, PS4 i Xbox One) dale dodatni zamah razvoju novih naslova koji izgledaju bolje nego ikad. Grafika na novim konzolama može se mjeriti sa vrhunskim PC 'kantama' i developeri sad mogu napraviti stvari o kojima su donedavno tek maštali.

Uostalom, dovoljno je pogledati trailere više od 40 igara predstavljenih na E3 koje je na jednom mjestu skupila ekipa iz Techspota. Uz YouTube video, saznaj i datum izlaska igre, kojeg je žanra i na kojim platformama izlazi.

Više nego dovoljno da se pripremiš na pravu poplavu novih naslova koji će nas zabavljati slijedećih mjeseci i godina. Pitaš li nas, mi najviše očekujemo od trećeg Witchera te dugo očekivanog nastavka u serijalu Star Wars: Battlefront, a tu su i novi Battlefield, Civilization, Batman, Ass Creed, Mortal Kombat, FIFA

Izvor

Posljednja izmjena: 14.06.2014.
Možda će te zanimati i: