bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
The Knotorious GIG – nagradnjača za male i velike kreativce
‹ Fun novosti

The Knotorious GIG – nagradnjača za male i velike kreativce 18.11.

Sigurno znaš što je 'Why knot?'. Ingeniozan držač za slušalice koji onemogućava žicama da se spetljaju, smotaju i potrgaju ti živce. 'Why knot?' možeš naručiti i u našem webshopu, ali nedostaje mu reprezentativno pakiranje. Ovdje uskačeš ti…

Ovako - imamo novu, neraspakiranu iPhone 5icu koja čeka da je osvojiš svojom kreativnošću. Zadatak je jednostavan, treba osmisliti ambalažu za Why knot?.

Jedinstveni držač za smartfon slušalice, Why knot?, već neko vrijeme možeš kupiti u našem webshopu, ali će ti doma stići u neatraktivnoj, prozirnoj vrećici. Predobar je to proizvod da bi se okolo povlačio u običnim vrećicama i zato smo odlučili pomoći izumitelju Mladenu u osmišljavanju prikladne ambalaže. Uostalom, Why knot? je pravi, modni dodatak koji dolazi u šest veselih boja te zaslužuje jednako zabavnu i prepoznatljivu ambalažu.

Ukratko, treba nam tvoja pomoć oko dizajna ambalaže. Tražimo ekipu koja kuži dizajn, treba odličnu referencu za svoj portfolio i pritom želi osvojiti iPhone 5. Ima takvih? :)

Ovdje možeš vidjeti koje nam dimenzije trebaju, što se traži u natječaju i na što treba obratiti pažnju. Dobro prouči pravila, pogledaj što točno trebaš poslati i napravi dizajn koji će naš žiri oboriti s nogu.

Natječaj traje 4 tjedna, od 15. studenog do 13. prosinca, što znači da nam svoje radove trebaš poslati na bonbon@bonbon.hr najkasnije do ponoći 13. 12. 2013., u .PDF formatu.

Više nego dovoljno vremena da probudiš malog kreativca koji spava u svakom od nas i pružiš mu priliku da se iskaže. Impresioniraj naš žiri, osvoji iPhone 5 i otkrij nam tajnu svog uspjeha u intervjuu kojeg ćemo s pobjednikom objaviti na našem blogu.

Posljednja izmjena: 18.11.2013.
Možda će te zanimati i: