bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Vatra u džepu mom
‹ Fun novosti

Vatra u džepu mom 24.09.

Gadgeti ludi nalaze se svudi. Istina, nije gramatički ispravno, ali bar se rimuje. Što možemo kad volimo čudne gadgete koji služe jedino za zabavu i privlačenje začuđenih pogleda. Gadgete poput FireWood Pocket privjeska za ključeve

Tko od nas nije poželio u džepu nositi komad drveta obavijen plamenom? Vjerojatno nitko, ali kad vidiš FireWood Pocket shvatit ćeš da igranje s vatrom može biti prilično zabavno, pogotovo ako vatra nije prava. FireWood Pocket neobičan je privjesak za ključeve u obliku komada drveta. Fora je u tome da će se FireWood zažariti i početi gorjeti kad puhneš na njega, a tu su i prikladni zvučni efekti pucketanja vatrice. Naravno, iako sve djeluje prilično realno u pitanju su samo specijalni efekti.

Proizvođač, TakaraTomy Arts, osim džepnog izdanja nudi i stolnu verziju 'drveta koje gori, ali ne gori'. Stolni FireWood ima i 'glazbeni način rada' u kojem će vatra gorjeti i pucketati u ritmu muzike koju puštaš. Moramo priznati da nam nikad nije palo na pamet puštati muziku komadu drveta, ali FireWood stiže iz Japana pa nas ovakvo što nimalo ne čudi. Što se nas tiče, Japanci žive na drugom planetu i odavno samo prestali pokušavati shvatiti njihovu kulturu. Naprosto guštamo u svim čudesima koji stižu s planete 'izlazećeg sunca'.

Ovim putem predlažemo proizvođaču da napravi i balkansku verziju FireWooda . Uz virtualni plamen i zvuk pucketanja vatre ovi gadgeti bi se puno bolje prodavali u našim krajevima kad bi oko sebe širili miris mlade janjetine. Dođeš na tulum, izvadiš FireWood Pocket na stol, puhneš i fešta može započeti. A za vegetarijance može model koji miriše na krafne!

Džepni FireWood prodaje se online za 1.080 japanskih jena (10,50 ojra), dok je stolna verzija nešto skuplja i košta 5.800 jenića (57 eura). Nažalost, bez janjetine.

Posljednja izmjena: 24.09.2012.
Možda će te zanimati i: