bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
App tjedna: Ink Hunter (iOS)
‹ Tech novosti

App tjedna: Ink Hunter (iOS) 08.04.

Staviti tetovažu ili ne – mnogi su se zapitali bar jednom u životu. Uostalom, nikad ne znaš kako će tetovaža izgledati kad je staviš na svoje tijelo? Saznat ćeš ako instaliraš ovu aplikaciju koja će ti pokazati 'što bi bilo kad bi bilo' nakon tetovaže

Nešto u zadnje vrijeme nismo u điru pa ne znamo što je 'in', a što 'out'. I zato, znaš li možda kako tetoviranje ovih dana stoji među ekipom? Furaju li se svi na tetoviranje ili smo u jednoj od onih fazi kad crtanje po tijelu više nije zanimljivo?

Bilo kako bilo, bez obzira na trenutni stav okoline prema tetoviranju, ako to stvarno želiš, ne daj da te išta omete.

Odaberi onu pravu, nađi dobrog majstora i uljepšaj si život. No, prije nego se odlučiš na takav korak, nije na odmet provjeriti kako bi željena tetovaža stvarno izgledala na tvojoj podlaktici, bedru ili gdje god je već stavljaš.

Ovdje u pomoć uskače InkHunter, besplatna iOS aplikacija koja pomoću tehnologije poboljšane stvarnosti može bilo koji tattoo prikazati na tvom tijelu.

Aplikacija dolazi nakrcana s gotovim tetovažama, a uvijek možeš uploadati neki svoj dizajn kako bi provjerio na što to liči u poboljšanoj stvarnosti.

I kad na kraju odabereš tattoo i poziciju, još jednom se, za svaki slučaj, posavjetuj s majstorom za tetoviranje. On još uvijek zna puno više od bilo kakve aplikacije.

Posljednja izmjena: 09.04.2016.
Možda će te zanimati i: