bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
App tjedna: Snap Me Up
‹ Tech novosti

App tjedna: Snap Me Up 03.06.

Svako jutro ista priča – alarm na mobitelu zazvoni, ti ga ugasiš i tako svakih pet minuta dok napokon ne skužiš kako ćeš zakasniti na posao ili u školu. Takvo što ne prolazi s Snap Me UP alarmom kojeg možeš ugasiti jedino svojim selfiejem

Kad bi išli sastavljati listu stvari koje mrze ljudi širom svijeta, bez obzira na boju kožu, jezik koji govorimo i sve drugo što nas čini različitima, a opet tako sličnima, kladimo se da bi se pri vrhu te 'hate' liste našle budilice tj. alarmi na našim mobilnim uređajima.

Priznajmo, svi volimo spavati ujutro, a alarm koji nas budi iz carstva snova sve je samo ne ugodan, pogotovo kad znaš da je pred tobom još jedan radni dan.

Iz tog razloga često ignoriramo alarm, gasimo ga i odgađamo neizbježno. Stvar je u tome što je dovoljan jedan swipe kako bi ušutkali budilicu na mobaču, a taj pokret možemo obaviti i u snu, zar ne?

No, kad je u pitanju Snap Me Up aplikacija za Android uređaje, swipe nije niti približno dovoljan. A ne, kako bi ugasio Snap Me Up alarm moraš uzeti mobitel, uključiti kameru, upaliti svjetlo i uslikati svoj ranojutarnji selfie. Tek tada će Snap Me Up prestati zavijati, a ti ćeš se dovoljno razbuditi da hrabro zakoračiš iz topline svog kreveta u nove radne pobjede.

Aplikacije je djelo talijanskog programera Michaela Fabozzija koji najavljuje i skoru iOS verziju te mogućnost doniranja kako bi se isključile reklame unutar aplikacije.

A najbolje svojstvo aplikacije je galerija tvojih polusnenih selfieja iz dana u dan koje, vjerojatno, nećeš htjeti postaviti na društvene mreže, ali ćeš ih zato često gledati i pitati se tko je slinava i raščupana osoba na tim fotografijama. :)

Posljednja izmjena: 04.06.2015.
Možda će te zanimati i: