bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Ma je li to... Motorola Razr?!
‹ Tech novosti

Ma je li to... Motorola Razr?! 23.05.

Dobra stara vremena kad smo spamali SMS-ove, maštali o ADSL priključku umjesto 56k modema i bili face ako samo imali Motorolu Razr. Lenovo, novi vlasnik Motorole, igra upravo na kartu nostalgije u ovoj video najavi novog Razra

Nostalgija je prekrasan, ali ujedno i opasan feeling. Prekrasan jer te vraća u neka druga vremena - ne nužno sretnija, ali svakako bezbrižnija - a opasan zato što te može natjerati da potrošiš lovu na posve nepotrebne stvari.

Složit ćeš se da je srednja škola razdoblje u koje se većina nas vraća prilikom puštanja nostalgičnih filmova u glavi. Ako si još uvijek u srednjoj, uživaj, a mi ostali ponekad ćemo se prisjetiti tih dana i gadgeta s kojima smo odrastali.

Ekipa koja je sredinom prošlog desetljeća bila u srednjoj odmah će se prepoznati u sjajnoj reklami za novu Motorolu Razr. Motorolu je nedavno od Googlea kupio Lenovo i Kinezi su svojski prionuli oživljavanju nekoć kultnog brenda.

Naravno, pritom su zaigrali na kartu nostalgije i najavili novu Motorolu Razr koja će medijima i javnosti biti predstavljena na Lenovo Tech World eventu 9. lipnja u San Franciscu.

Hoće li novi Razr biti preklopni uređaj? Kakav će mu biti dizajn? Koje specifikacije ima? Nemamo pojma – znamo samo mjesto i vrijeme velikog eventa.

Do tada, gledamo video, puštamo si nostalgične filmove i sanjarimo.

TTYL

Posljednja izmjena: 24.05.2016.
Možda će te zanimati i: