bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Nokia 130 – samo 19 eura
‹ Tech novosti

Nokia 130 – samo 19 eura 12.08.

Za nekih 150 kuna dobiješ mobitel sa zaslonom u boji, radijom, MP3 i video playerom, a na njemu piše Nokia. Nije u pitanju marketinški trik, već toliko zbilja košta nova Nokia 130

Trebaš rezervni mob, jer ideš na daleko putovanje, možda tražiš prvi mobač za malog buraza ili naprosto ne želiš pljunuti silne pare za neki novi, skupi model? Ne traži dalje, jer Nokia 130 je baš ono što trebaš.

Nokia zna napraviti dobar, a jeftin mobilni uređaj, poput Nokije 220 koja se na tržištu pojavila početkom godine. 130 je još jeftiniji, a u maloprodaji će koštati samo 19 eura. Pretvoriš li to u kuniće, u Hrvatskoj ne bi smio stajati više od 150-160 kuna, ali s našim porezima i davanjima nikad nisi siguran.

Za te novce, koliko košta izlazak u kino za dvoje ili vožnja autoputom od Zagreba do Splita, dobit ćeš simpatično dizajniran mobitel koji će raditi dugo i pouzdano.

Osim razgovora i SMS-anja, Nokia 130 zamišljena je i kao media player. Ugrađeni mp3 player može neprekidno svirati čak 46 sati, a video će potrajati 16 sati prije nego što moraš napuniti bateriju. Uređaj podržava MicroSD kartice do 32GB tako da ti nikad ne može ponestati mjesta za nove pjesme i nove filmove.

Naravno, ne očekuj vrhunsku kvalitetu slike na 1,8-inčnom zaslonu rezolucije 160x128, ali za gledanje brojnih serija koje skineš s neta više ti niti ne treba. Tu je i FM radio, te LED svjetiljka na stražnjoj strani uređaja.

Uz ovako nisku cijenu, logično je da Nokia 130 ima i nedostataka, pa tako nema kameru, niti s njom možeš na internet. No, ne kažu uzalud 'koliko para – toliko muzike', a kad je u pitanju Nokia 130, za malo para dobit ćeš jako, jako puno muzike i videa.

Izvor

Posljednja izmjena: 13.08.2014.
Možda će te zanimati i: