bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Prsten u kojem kuca srce voljene osobe
‹ Tech novosti

Prsten u kojem kuca srce voljene osobe 10.08.

Naslov današnjeg bloga zvuči prilično neobično, ali imamo itekako dobro objašnjenje za srce u komadu nakita. Naime, riječ je o prstenju koje, zahvaljujući modernoj tehnologiji, u realnom vremenu prati otkucaje srce voljene ti osobe i pretvara ih u lagano pulsiranje. For real!

Ljubav je predivna. Sad kad smo to riješili, možemo dalje. Svi mi koji smo zaljubljeni znamo da odvojenost od voljene osobe teško pada. Pokušavamo ostati u kontaktu i jedva čekamo trenutak kad ćemo se ponovno vidjeti. Razgovori putem smartfona ili Skypea definitivno pomažu, ali ništa ne može nadomjestiti fizički dodir.

Ako spadaš među ludo zaljubljene kojima svaki trenutak odvojenosti od bolje ili lošije polovice teško pada, onda je HB Ring kao stvoren za tebe. Prsten tvrtke The Touch omogućava ti da osjetiš otkucaje srce osobe koja nosi upareni prsten.

HB prsten se pomoću Bluetootha spaja na tvoj smartfon, potom kontaktira uparenu aplikaciju na smartfonu voljene ti osobe i u samo par sekundi tvoj će prsten početi kucati u ritmu ljubavi.

Prstenje možeš sinkronizirati, podesiti da se pali u određeno doba dana, namjestiti jačinu pulsiranja, a sve to dolazi u izvedbi od nehrđajućeg čelika ili ružičastog zlata. Cijene za par iznosi 3 soma dolara za zlatno prstenje ili 600 baksa za čelično.

Super ideja samo pripazi da ti se ne dogodi situacija u kojoj voljenoj osobi kažeš kako ostaješ raditi dokasna, a on ili ona uberu da ti srce u jednom trenutku počne nabijati 120 otkucaja u minuti. Onako, iz čista mira. :)

Izvor

Posljednja izmjena: 10.08.2016.
Možda će te zanimati i: