bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Zeleni, uvijajući USB
‹ Tech novosti

Zeleni, uvijajući USB 07.12.

Tražiš neobičan, cool i originalan poklon za Božić? Onda imamo pravu stvar za tebe. USB Squirming Tentacle potpuno je beskoristan gadget, ali sigurno će izazvati puno začuđenih pogleda i oduševljenja. Savršen božićni poklon za ekipu

Dani u uredu znaju biti prilično dosadni, a svaka izlika za šalu i smijeh iskorištava se do maksimuma. Isto vrijedi i za školu, faks ili bilo koji posao u kojem si okružen pravom ekipom. Nakon što čuješ i ispričaš sve nove viceve, istračaš sve poznate i nepoznate, prosurfaš svim stranicama koje redovno posjećuješ, a pritom obaviš i posao za kojeg te plaćaju, preostaje ti samo sjediti i čekati kraj radnog vremena/smjene/školskog sata. U takvim situacijama bilo kakva zanimacija za 'ubijanje' vremena zlata vrijedi.

Olovka i list papira u takvim trenucima, kad se vrijeme vuče poput puža u slow motionu, znaju biti pravo blago, a kamoli ne gadget poput USB Squirming Tentaclea. Uvijajući krak je... upravo to što naziv sugerira - zeleni, gumeni krak koji 'oživi' kad ga 'uštekaš' u USB port.

Koja mu je svrha? Paaaa, koja je svrha gledanja tv serija, igranja video-igara ili čitanja 'celeb-lifestyle-royalty' magazina? Zabavno je, sasvim dovoljan razlog za sve nas.

Nažalost, Squirming Tentacle ne može poslužiti i kao USB stick, a krak nema sposobnost prianjanja, kao što je to slučaj u prirodi. Nadamo se da će proizvođač ove 'bugove' ispraviti u bližoj budućnosti, a postojeću verziju USB Squirming Tentaclea možeš kupiti ovdje za 25 'baksi'. Još imaš vremena naručiti krak ili dva prije Božića i impresionirati osobu kojoj je poklon namijenjen. Provjeri samo da ta osoba nema fobiju od glavonožaca ili, još gore, ima fetiš na krakove. :)

Posljednja izmjena: 07.12.2012.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • bonbonko 07.12.2012. 16:36
  • Veća ponuda uređaja nebi vam naštetilo i neka božićna akcija mobitela i neka božićna kombinacija bila bi čist ok :D
  • 0 Odgovora
  • aoc15 07.12.2012. 11:51
  • Potrudite se radije da niste operater s najskupljim uredjajima,umjesto ovih objava prosurfajte malo i pogledajte cijene prave konkurencije i konkurencije unutar vaše kompanije.
  • 1 Odgovor
  • Feđa Jebivetar 12.12.2012. 02:39
  • Zaboravljaš da je ovo prepaid operater. Ostali nude jeftine uređaje, ali samo uz kojekakve ugovorne obveze i pretplatu. Toga ovdje, koliko vidim, nema.
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)