bonbon na bonove

SIM kartica

1. Koliko košta SIM kartica i što dobijem na njoj?

Bonbon SIM kartica (USIM s 128 bitnim ključem) s tvojim novim bonbon brojem košta 20 kn i uključuje 20 kn na računu.

2. Kolika je početna valjanost SIM kartice?

 Početna valjanost aktivirane bonbon SIM kartice je 90 dana. Valjanost produljuješ nadoplatom bona, a za koje vrijeme ovisi o bonu koji si odlučio nadoplatiti.

3. Koliko vremena imam za nadoplatu ako kartica istekne?

Od datuma isteka valjanosti kartice počinje teći 90 dana u kojima možeš nadoplatiti i sačuvati svoj broj. U tom periodu možeš primati pozive i poruke, ali ne možeš nazvati ni poslati poruku iako imaš kuna na računu. Ako nadoplatiš, moći ćeš svoje kune trošiti i dalje, no ako ne nadoplatiš u periodu od 90 dana kune ti propadaju i broj prestaje vrijediti.

4. Čemu služi zamjenska SIM kartica i kako je mogu dobiti?

Ako ti netko ukrade mobitel a tvojom SIMicom, ako izgubiš mobitel ili samo svoju SIM karticu – ne trebaš očajavati! Javi nam se na FacebookTwitterchat ili na bonbon@bonbon.hr s brojem za koji tražiš zamjenski SIM, njegovim PUK1 brojem, adresom za dostavu kartice i kontakt brojem (za slučaj da nešto krene krivo). Mi ćemo ti napraviti zamjenski SIM na kojem će ostati isti broj kao i sve ostalo što je na njemu bilo u trenutku zamjene (kune, paketi, FREE minute ili FREE SMS-ovi).

5. Kako mogu dobiti micro SIM karticu?

Na FacebookuTwitteru ili na e-mail bonbon@bonbon.hr pošalji nam broj i PUK1 broj od tog broja za koji trebaš micro SIM karticu, svoje ime, prezime i adresu na koju ćemo ti ju poslati. Svakako nam napiši i kontakt broj na koji te možemo nazvati u slučaju da negdje nešto zapne :)

Kartica za koju želiš micro SIM treba biti aktivirana.