bonbon na bonove

SIM kartica

1. Koliko košta SIM kartica i što dobijem na njoj?

Bonbon SIM kartica (USIM s 128 bitnim ključem) s tvojim novim bonbon brojem košta 20 kn i uključuje 20 kn na računu.

2. Na koji način aktiviram SIM karticu?

SIM karticu aktiviraš prvim pozivom.

3. Kolika je početna valjanost SIM kartice?

 Početna valjanost aktivirane bonbon SIM kartice je 90 dana. Valjanost produljuješ nadoplatom bona, a za koje vrijeme ovisi o bonu koji si odlučio nadoplatiti.

4. Koliko vremena imam za nadoplatu ako kartica istekne?

Od datuma isteka valjanosti kartice počinje teći 90 dana u kojima možeš nadoplatiti i sačuvati svoj broj. U tom periodu možeš primati pozive i poruke, ali ne možeš nazvati ni poslati poruku iako imaš kuna na računu. Ako nadoplatiš, moći ćeš svoje kune trošiti i dalje, no ako ne nadoplatiš u periodu od 90 dana kune ti propadaju i broj prestaje vrijediti.

5. Čemu služi zamjenska SIM kartica i kako je mogu dobiti?

Ako ti netko ukrade mobitel a tvojom SIMicom, ako izgubiš mobitel ili samo svoju SIM karticu – ne trebaš očajavati! Javi nam se na FacebookTwitterchat ili na bonbon@bonbon.hr s brojem za koji tražiš zamjenski SIM, njegovim PUK1 brojem, adresom za dostavu kartice i kontakt brojem (za slučaj da nešto krene krivo). Mi ćemo ti napraviti zamjenski SIM na kojem će ostati isti broj kao i sve ostalo što je na njemu bilo u trenutku zamjene (kune, paketi, FREE minute ili FREE SMS-ovi).

6. Kako mogu dobiti micro SIM karticu?

Na FacebookuTwitteru ili na e-mail bonbon@bonbon.hr pošalji nam broj i PUK1 broj od tog broja za koji trebaš micro SIM karticu, svoje ime, prezime i adresu na koju ćemo ti ju poslati. Svakako nam napiši i kontakt broj na koji te možemo nazvati u slučaju da negdje nešto zapne :)

Kartica za koju želiš micro SIM treba biti aktivirana.