Zabava

Deezer

Deezer tehnikalije
1. Kako aktivirati Deezer i 1 GB u bonbonu?


Deezer i 1 GB možeš aktivirati slanjem besplatne SMS poruke hocu 13977. Ako si na bonovima možeš poslati ključnu riječ hocuDeez na 13977 odnosno hocuDeezer na 13977 ako si na pretplati. Paket će se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku 24 sata. U slučaju da aktiviraš paket putem USSD izbornika (utipkaj *121# i tipku za poziv), unutar izbornika ćeš dobiti obavijest da ti je paket aktiviran. Ako paket aktiviraš putem SMS poruke, primit ćeš SMS obavijest o aktivaciji.


U SMS obavijesti koju dobiješ nakon aktivacije bit će naveden link bit.ly/2bonbonDeezer preko kojeg povežeš svoj broj s Deezer računom. Nakon što upišeš broj, sustav će automatski prepoznati da je preko tvog broja plaćen Deezer. Zatim se možeš ulogirati već postojećim Deezer računom (ako već imaš Deezer), odnosno kreiraš novi račun s kojim ćeš se ulogirati u Deezer app ili na webu. Mala napomena: u slučaju da se broj ne prepozna automatski, SMS-om ćeš dobiti kod kojim potvrdiš svoj broj. Linku trebaš pristupiti preko mobilne mreže kako bi mogao dodati svoj broj (ugasi wifi!). I ne brini, ovo trebaš napraviti samo prvi put, nije bolno ;).


Ako ne želiš da se obnovi, paket možeš deaktivirati slanjem riječi necu na 13977 ili preko USSD izbornika (utipkaj *121# i tipku za poziv).

2. Kako kombinirati Deezer i 1 GB s ostalim paketima?


Deezer i 1GB dobiješ za 35 kn. No, ako već koristiš ili planiraš koristiti neku od naših gotovih kombinacija – platit ćeš manje tj. 25 kn. Nakon aktivacije gotove kombinacije pričekaj SMS obavijest o ostvarenom popustu i zatim aktiviraj Deezer i 1 GB po nižoj cijeni. Naravno, Deezer i 1 GB možeš kombinirati i s bilo kojim drugim paketom razgovora, SMS-a ili Interneta. Na bonovima Deezer i 1 GB vrijede 30 dana od dana aktivacije i nakon isteka će se automatski reaktivirati ako imaš dovoljno kuna na računu i ako ti nije istekla valjanost kartice. Bez brige, dan prije podsjetit ćemo te na datum isteka
paketa i način na koji ga možeš deaktivirati. 

3. Kako se obračunava cijena Deezera i 1 GB u pretplati? 

Ako si pretplatnik i aktiviraš Deezer i 1 GB za 35 kn sredinom mjeseca, paket će se naplatiti proporcionalno datumu aktivacije, dakle nećeš platiti puni iznos. Broj dodijeljenih jedinica će također biti proporcionalan datumu aktivacije.

Ako trebaš više informacija, pogledaj: