Otkrij nove bonbon pakete i biraj samo ono što ti želiš.

Od 01.04.2019. u bonbon više nema naknade za pristup mobilnoj mreži (10 kn), što znači da od idućeg mjeseca više nećeš imati tu stavku na računu.
  Gotove kombinacije
 

Mjesečni paketi

  20kn Mali 35kn Srednji 45kn Veliki 60kn Jako veliki  
Razgovori 100 min 350 min
1250min u mreži
1250min izvan
   
Internet 4G 4G brzina do zadnjeg megabajta 750 MB 2 GB 4 GB 7 GB 40 GBDostupno u jako jako velikoj kombinaciji
SMS&Zabava 500 SMS Deezer + 1 GB HBO GO + 2 GB    
Aktiviraj pakete

Razgovori

Ne trebam
100 min 20 kn
350 min 35 kn
1250/1250 min u mreži/izvan 45 kn

Internet

Ne trebam
750 MB 20 kn
2 GB 35 kn
4 GB 45 kn
7 GB 60 kn
40 GB

SMS

Ne trebam
500 SMS 20 kn

Zabava

Ne trebam
Deezer + 1GB 35 kn

Zabava

Ne trebam
HBO GO + 2GB 45 kn

Pakete plaćaš:

0 kn

Samo u bonbonu slažeš svoju idealnu kombinaciju razgovora, SMS-a i interneta bez naknade za uspostavu poziva, a nakon što potrošiš paket cijena ostaje ista kao u paketu! 

Neiskorištene minute, SMS-ove i megabajte reaktivacijom paketa prebacuješ u sljedeći mjesec pa ih možeš iskoristiti kada tebi odgovara.

U prijevodu, recimo da imaš Jako veliki internet i na kraju mjeseca ti ostanu 2 gige nepotrošenog prometa. Nakon što ti se u novom mjesecu ponovno automatski aktivira isti paket nećeš imati samo 7 GB kao do sad, već 2 nepotrošene gige iz prethodnog mjeseca + 7 'friških' giga iz novog mjeseca – ukupno 9 GB. Isto vrijedi i za minute te SMS poruke.

Malo tehnikalija o paketima, aktivaciji i deaktivaciji

Paket aktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo prati upute. Ili pošalješ besplatni SMS hocu na 13977 i zatim pratiš upute. Možeš ga aktivirati i u Moj bonbon profilu pa ako ga još nisi otvorio – što čekaš? Paket će ti se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata. Ako paket aktiviraš putem USSD izbornika, unutar izbornika dobit ćeš obavijest da ti je paket aktiviran. Ako paket aktiviraš putem SMS poruke, primit ćeš SMS obavijest o aktivaciji. Ako paket ne aktiviraš s prvim danom u mjesecu nego nešto poslije, neće ti se naplatiti puni iznos paketa već iznos koji je proporcionalan broju dana za koje si iskoristio paket :)

Paket deaktiviraš tako da pokreneš USSD izbornik - utipkaj *121# i tipku za poziv i samo pratiš upute. Isto možeš napraviti i slanjem besplatnog SMS-a necu na 13977 ili preko Moj bonbon profila.

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa pokretanjem USSD izbornika - *121# i tipka za poziv ili slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977.

Obračunska jedinica za pozive je 1 sekunda.

E da, svi Internet paketi podrazumijevaju 4G brzinu surfanja. U downloadu imaš brzinu do 75 Mbps i do 25 Mbps za upload, sve do zadnjeg megabajta:) Samo ne zaboravi da za 4G brzinu trebaš imati 4G mobitel i biti u području pokrivenosti 4G signalom.

Kako kombinirati pakete?

U jednom mjesecu možeš kupiti samo jednu veličinu paketa razgovora, SMS-a ili interneta npr. mali paket razgovora, mali paket SMS-a i veliki paket interneta. No ne moraš kupiti sva tri paketa odjednom – nekad možeš kupiti jedan, dva ili čak nijedan, ovisno o tome koja ti kombinacija u tom trenutku treba. 

Paket koji odabereš možeš koristiti od trenutka aktivacije pa do kraja kalendarskog mjeseca. Na početku novog kalendarskog mjeseca odabrani paket će se automatski reaktivirati, a o isteku paketa i mogućnosti deaktivacije bit ćeš obaviješten SMS-om prije isteka.

Baci pogled i na gotove kombinacije koje smo priredili za tebe.

A kada potrošim paket?

Ako potrošiš svoj paket prije kraja mjeseca, ne brini se – cijena poziva, SMS-a ili MB bit će jednaka cijeni koju si plaćao u paketu. To znači ovo: primjerice, aktivirao si mali paket razgovora u kojem si za 20 kn dobio 100 min prema svim mrežama. Podijeliš li to, ispadne da si 0,20 kn platio minutu poziva - upravo toliko će te koštati svaki sljedeći poziv nakon potrošenog paketa. Zato je bonbon pretplata super. :)

Ako svoj paket ne potrošiš unutar 30 dana, pa nema veze. Sada neiskorištene minute, SMS-ove i megabajte reaktivacijom paketa prebacuješ u sljedeći mjesec pa ih možeš iskoristiti kada tebi odgovara.

Ako poželiš promijeniti veličinu paketa - ništa lakše. U tekućem mjesecu pokreni USSD izbornik - *121# i tipka za poziv i deaktiviraj paket koji želiš promijeniti. Ne brini, ostaje ti aktivan do kraja mjeseca. Početkom idućeg mjeseca napravi isto to - *121# i tipka za poziv i aktiviraj paket koji želiš. Čas posla.

I na kraju, ovo ćeš sigurno pitati pa ti odmah dajemo odgovor: ako sudjeluješ u promociji „Pričaj i SMSaj for FREE do 2020.“ i imaš aktiviran jedan od paketa razgovora ili SMS-a, prvo će ti se trošiti minute i poruke iz promocije, a tek nakon toga iz paketa.

Uff, ovo se zove dugačak tekst. Ali nema veze, samo neka su tebi sve informacije jasne i dostupne, a ostalo ćemo lako! Uživaj…

Posljednja izmjena: 01.04.2019.
Aktivacija paketa
Utipkaj *121# pa tipku za poziv i samo prati upute ili slanjem SMS poruke sadržaja hocu na 13977 putem mobilnog weba ili slanjem besplatnog SMS-a paket na 13970
Aktiviraj paket
Stanje računa
Utipkaj *121# pa tipku za poziv ili slanjem SMS poruke sadržaja stanje na 13977
Provjeri stanje
Deaktivacija paketa
Utipkaj *121# pa tipku za poziv i samo prati upute ili slanjem SMS poruke sadržaja necu na 13977 putem mobilnog weba ili slanjem besplatnog SMS-a paket na 13977
Dektiviraj paket

Dođi u bonbon sa svojim brojem

Popuni web zahtjev i dođi sa svojim ljubljenim brojem u bonbon!

Postani bonbon pretplatnik

Ispuni zahtjev u par minuta i bonbon broj stiže ravno na tvoja vrata!