Cijene, paketi i promocije

Cijene

1. Po kojoj cijeni razgovaram kad aktiviram SIM karticu?

Osnovna cijena poziva prema svim mrežama je ista: 1,29 kn/min, cijena SMS-a je 0,33 kn, cijena MMS-a je 0,88 kn i cijena 1 MB je 1,29 kn. Naknadu za uspostavu poziva ne plaćaš :) Sve cijene provjeri ovdje, a da bi ti cijene bile još povoljnije svakako aktiviraj neki od mjesečnih paketa, već prema tvojim potrebama i navikama.

2. Kakve su cijene ako sam s bonbon brojem u roamingu?

Cijena dolaznih i odlaznih poziva u roamingu ovisi o tome u kojoj se zemlji nalaziš. Važno je da znaš da ti se u roamingu naplaćuju i dolazni pozivi: osoba koja te zove plaća uobičajenu cijenu poziva prema tvom broju, a ti plaćaš cijenu prema cjeniku. Cijene dolaznih i odlaznih poziva provjeri ovdje.

3. Kakve su cijene međunarodnih poziva?

Cijene poziva prema međunarodnim destinacijama ovise o tome u kojoj se zoni nalazi zemlja u koju zoveš. Zone i cijene poziva provjeri ovdje.

4. Kakve su cijene surfanja na Internet SIM-ici?

Ako si ne aktiviraš neki od paketa, cijena 1 MB prometa je 1,29 kn, cijena SMS-a je 0,33 kn, a cijena MMS-a je 0,70 kn. No da bi ti cijena surfanja bila povoljnija, aktiviraj Dnevni internet paket u kojem za 3 kn dnevno dobiješ 300 MB za surfanje ili Jako veliki internet paket u kojem za 60 kn mjesečno dobiješ 7 GB prometa.

Ako trebaš više informacija, pogledaj: