Cijene, paketi i promocije

Mjesečni paketi

1. Zašto bih aktivirao neki mjesečni paket?

Svatko od nas zna voli li više razgovarati ili SMS-ati te treba li mu više ili manje MB-a za surfanje internetom. Ne trebaš plaćati ono što ti ne treba već si sam složi kombinaciju koja ti najbolje odgovara.  Obračunska jedinica za razgovore u paketima je 1 sekunda, za internet je 10 KB, a naknadu za uspostavu poziva ne plaćaš. Koliko čega dobivaš u paketima i za koju cijenu, provjeri ovdje.

2. Kako aktivirati ili deaktivirati paket?

Paket možeš aktivirati putem bonbon aplikacije, slanjem besplatne sms poruke hocu na 13977 ili putem mobilnog weba. Isto vrijedi i za deaktivaciju paketa.

3. Kako provjeravam stanje paketa?

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa unutar bonbon aplikacije, pokretanjem USSD izbornika - *121# i tipka za poziv ili slanjem besplatnog SMS-a stanje na 13977.

4. Kako provjeravam do kada mi vrijedi paket?

U poruci koju dobiješ kao potvrdu da ti je paket aktiviran piše do kada paket vrijedi. Ako slučajno izbrišeš tu poruku, možeš provjeriti preko bonbon aplikacije ili Moj bonbon profila. 

5. Želim promijeniti veličinu paketa, a još nije prošlo 30 dana od aktivacije. Što da napravim?

I prije nego što ti istekne stari paket, pa čak i prije nego što ga potrošiš, možeš aktivirati novi paket bilo koje veličine. Ali pripazi: ako paket nisi potrošio do kraja i aktiviraš novi, preostali iznos minuta, SMS-a ili MB-a će se izbrisati. Putem bonbon aplikacije ili Moj bonbon profila možeš vidjeti sve pakete koje ti nudimo i odabrani aktivirati, tako da ti se svakako isplati skinuti app.

6. Vrijede li paketi u roamingu?

Vrijede uz naplatu roaming dodatka. Cijene provjeri ovdje.