bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
BioShock na mobitelu
‹ Fun novosti

BioShock na mobitelu 04.08.

Jedna od najprodavanijih i najboljih igara proteklih godina uskoro stiže na iPhone i iPad. Svi oni koji su propustili odigrati BioShock sad će imati priliku prošetati hodnicima Raptura i otkriti tajne misterioznog grada skrivenog ispod mora

Developer i izdavač video igara 2k Games uskoro će izdati Bioshock verziju za iPad i iPhone. 'Mobilni' Bioshock radit će na iPad 4, iPad Mini 2 i iPad Air tabletima te na iPhoneu 5, 5S i 5C.

Za neupućene, Bioshock je igra koju vrijedi zaigrati, sve ako i nisi fan ovog oblika zabave. Priča prati Jacka, jedinog preživjelog avionske nesreće usred Atlantika. Jack pronalazi otok sa svjetionikom i tako počinje njegov put u Rapture – podvodni grad koji skriva mnoge tajne, Big Daddyje, Little Sisters, nevjerojatnu atmosferu i zaplet kojeg ćeš dugo, dugo pamtiti.

2K Games najavljuje 'premium cijenu' što prevedeno znači da će igra koštati koliko i Grand Theft Auto i slične igre na App Storeu. No, BioShock nema mikrotranskacija, a napredak u igri ovisi isključivo o tvojoj upornosti, vještini i mozganju. Baš kako volimo.

Igra je već pokazana odabranim novinarima koji za iOS verziju imaju samo riječi hvale.

Jedino još ne znamo točno vrijeme izlaska mobilnog Bioshocka, a u 2K Games tvrde kako će se igra u prodaji pojaviti 'soon'. Uf, kako mrzimo tu riječ.

Izvor

Posljednja izmjena: 05.08.2014.
Možda će te zanimati i: