bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
iPhone kućište kakvog nitko nema
‹ Fun novosti

iPhone kućište kakvog nitko nema 23.04.

Dobio si novi iPhone i skužio kako više nije fora, jer svi oko tebe furaju jednako dobre mobitele. Preostaje ti jedino da nabaviš neku neobičnu masku ili kućište kako bi svima pokazao koliki si individualac. A da staviš svoju facu na poleđinu moba?

Svi oni koji nemaju niti namjeravaju svoj mobitel ukrasiti neobičnom maskom ili kućištem, slobodno mogu preskočiti ovaj tekst. Svi ostali – čitajte.

Dakle, ta famozna kućišta ili maske za mobače. Iznimno su popularne među mladima, iako niti starija ekipa nije imuna na ukrašavanje mobača neobičnim, šarenim i originalnim maskama. Lako za neobične i šarene, ima ih na tisuće, hoćeš na netu, hoćeš na obližnjoj tržnici. Problem je u originalnosti.

Većina fotki i dizajnerskih rješenja na takvim 'poklopcima', uglavnom je već viđena, ne jednom, već stotinama puta. Zastave država, srca, likovi iz stripova… znaš već kako to ide. Dosadno do bola.

Zar ne bi bilo bolje kad bi sam mogao odabrati fotku ili dizajn svoje maske za mob? Da znaš da možeš! Jednostavno odeš na Brando Workshop, uploadaš fotku ili dizajn koji ti se sviđa, odabereš vrstu maske, platiš i čekaš poštara.

Brando dostavlja i u Hrvatsku, a cijena izrade kućišta kreće se od 33 do 53 dolara za iPhone 5s. Osim sveprisutnog iPhonea, Brando prima narudžbe i za Samsung Galaxy, Xperiju Z, iPad te još par tableta.

Savršen rođendanski poklon, a još bi veća fora bila kad bi netko sličnu uslugu pokrenuo i u Hrvatskoj. Ajmo, poduzetnici. :)

Posljednja izmjena: 23.04.2014.
Možda će te zanimati i: