bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Nintendo gradi Super Mario zabavni park
‹ Fun novosti

Nintendo gradi Super Mario zabavni park 08.03.

Nakon Rio de Janeira ove godine, sljedeća Olimpijada održat će se u Tokiju. Prilika je to koju japanske tvrtke ne namjeravaju propustiti, a među njima je i Nintendo. Slavni proizvođač softvera i hardvera za igranje planira izgradnju novog zabavnog parka u kojem će glavni ulogu imati jednako slavni Super Mario

U sklopu zabavnog parka Universal Studios u Osaki uskoro će početi gradnja novog tematskog parka posvećenog likovima iz dobro nam znanih video-igara.

Investicija vrijedna 250 milijuna dolara brojnim će turistima omogućiti da se zabave u društvu Super Marija, Pokemona, Donkey Konga, Linka i brojnih drugih faca koje smo upoznali igrajući se na Nintendovim konzolama zadnjih 30 godina.

Inače, profit Nintenda pada iz godine u godine i u kompaniji su se odlučili na poteze poput ovog kako bi povećali prihode. Ovaj se mjesec u Japanu očekuje i prva Nintendo igra za smartfone koji su u Zemlji izlazećeg sunca nekih deset puta popularniji nego kod nas.

U sljedećih godinu dana Nintendo planira izdati pet smartfon igara, a fanovi među njima očekuju nove verzije Super Marija i Zelde. Isto tako, za ovu je godinu najavljen i Pokemon GO – mobilna verzija igre uz koju su odrasli milijuni klinaca širom svijeta.

Eto, taman imaš vremena da se navučeš na Nintendovu menažeriju do 2020. pa onda lijepo zaletiš do Japana na Olimpijadu i usput navratiš u Super Mario zabavni park.

Izvor

Posljednja izmjena: 09.03.2016.
Možda će te zanimati i: