bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Nokia stara 800 godina
‹ Fun novosti

Nokia stara 800 godina 31.12.

Arheolozi-amateri navodno su u Austriji pronašli glinenu pločicu koja izgledom neodoljivo podsjeća na Nokiju 3310 i slične mobitele s početka ovog stoljeća. Eto, sad imamo dokaz da je legendarna Nokia 3310 praktički neuništiva /s

Ako ćemo vjerovati web stranici Mysterious Universe na kojoj, između ostalog, možeš pročitati sve o ukletim tunelima u Americi ili saznati da je požar u Dubaiju izazvao NLO, arheolozi su u Austriji otkrili predmet koji bi mogao promijeniti naše poimanje povijesti.

Naime, piše Mysterious Universe, nedaleko Salzburga pronađena je neobična glinena pločica koja izgledom neodoljivo podsjeća na klasične mobitele.

No umjesto slova i brojeva na ovoj pločici nalazi se klinasto pismo kakvo se inače koristilo u drevnoj Mezopotamiji. Vanzemaljci? Putovanje kroz vrijeme? Paralelni svjetovi? Ništa od toga, u pitanju je najobičniji hoax kakvima internet obiluje.

Šaljivdžije su kao predložak za svoj mobitel mogli izabrati neki drugi uređaj, a ne Nokiju 3310. Iako je riječ je o jednom od najboljih mobitela ikad, sumnjamo da ga koriste i mali zeleni.

Posljednja izmjena: 04.01.2016.
Možda će te zanimati i: