bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Otvaramo prvi dućan u Zagrebu \o/
‹ Fun novosti

Otvaramo prvi dućan u Zagrebu \o/ 01.12.

Jesi ovaj četvrtak u Zagrebu? Imaš vremena? Onda obvezno navrati na Iblerov trg 3 i svojom nazočnošću uveličaj događaj za povijest. Sorry, malo smo pretjerali, ali te svakako pozivamo da navratiš do prve, prave bonbon trgovine u svemiru i šire

Internet je nama zakon pa smo dosad sve obavljali preko mreže svih mreža. No, ima stvari koje ti želimo pokazati u stvarnosti, uređaja koje valja dodirnuti te doživljaja koje moraš iskusiti i zbog toga otvaramo prvu bonbon flagship trgovinu s nizom usluga i proizvoda koji nisu dostupni u uobičajenim maloprodajnim trgovinama telekomunikacijskom opremom.

Drugim riječima – tamo ima stvari kojih ima samo kod nas, a mi se od ovog četvrtka (3. prosinca) nalazimo na Trgu Drage Iblera 3, u Zagrebu tj. preko puta Importanne Galerije.

Imamo sve što treba imati svaka vrhunska trgovina mobilnim uređajima: suvremeno dizajniran prostor za kojeg su zaslužne arhitektice Mirta Vučić i Tea Tomić, hrpetinu mobilnih uređaja nakrcanih još većom hrpetinom aplikacija, pametne telefone i još pametniju odjeću (wearables), prostor za testiranje svih tih silnih gadgeta te veselu ekipu koja će ti pokazati sve što te zanima. Pizza i pivo, kažeš? Razmislit ćemo i o tome. :)

Naš dućan nudi i dodatne popuste kombiniranjem hardverskih proizvoda kao što su telefoni, pametna odjeća i dodatna oprema, a takvi kumulativni popusti mogu dosegnuti i 20 posto. Budući da se dodatni popusti međusobno ne isključuju, cijenu hardvera možeš dodatno sniziti prelaskom u bonbon iz nekog drugog telekoma.

Da te više ne zamaramo s opisivanjem trista čuda koja imamo u bonbon storeu, najbolje da navratiš do nas. Otvoreni smo od 8 do 20 radnim danom, te subotom od 8 do 15 sati. Nedjeljom čilamo.

Posljednja izmjena: 01.12.2015.
Pitanja i komentari
  • ljuky 14.12.2015. 15:29
  • Malo vam kasne obavijesti na mail u obliku newslettera !!!!!
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)