bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Selfie olimpijada
‹ Fun novosti

Selfie olimpijada 04.01.

Internet je poput velikog sela. Čim netko napravi neku glupost ili isfura neku dobru foru, cijelo 'selo' sazna za to dok si rekao keks. Tako je i jučer na Twitteru krenula poplava fotki s tagom #SelfieOlympics. Da vidimo i tvoj doprinos selfie olimpijadi

Selife kao natjecateljski sport? Što da ne? Ako mogu šah, sinkronizirano plivanje i brzinsko jedenje hrenovki, može i selfie. Naravno, nemamo ništa protiv šaha i sinkroniziranog plivanja dok bi se o hrenovkama kao sportu dalo razgovarati.

Selife je proglašen engleskom riječju godine, sve se češće koristi i kod nas, a društvene su mreže zatrpane fotografijama rodbine i prijatelja koji pokušavaju sakriti škembu ili napeti pokoji, zakržljali mišić dok se fotkaju pred kupaonskim ogledalom. Prosječan selfie nije ništa posebno, ali, srećom, zato postoje Twitter tagovi #SelfieOlympics, #selfiegame i #and1selfieleague.

Twitter su preplavili selfieji s ovim tagovima, a među njima se da naći itekako dobrih i duhovitih fotki. Nismo sigurni hoće li na kraju proglasiti pobjednika ili pobjednicu selfie olimpijade, ali to ja manje važno. Važnije je dobro se zabavljati u ove, siječanjske, kako mnogi kažu, najdosadnije dane u godini. Dosada? Takvo što ne postoji kad imaš pristup internetu.

Posljednja izmjena: 04.01.2014.
Možda će te zanimati i: