bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Fun novosti
Vodimo te na Dozvoljeni četvrtak u Vintage Industrial Bar!
‹ Fun novosti

Vodimo te na Dozvoljeni četvrtak u Vintage Industrial Bar! 10.02.

Ne znaš što bi sa sobom u ovaj četvrtak? Ostavi soba na nekoj livadi i navrati u zagrebački Vintage Industrial Bar gdje bonbon u suradnji s najvećom top listom u regiji organizira mrak koncert na kojem bonbon ekipa ima besplatan upad i cugu

Tjedna top lista 'Muzika Je Zvonko Radost' godinama širi radost sjajne glazbe putem internetskih valova. Naravno, gdje je dobra muzika tu je i bonbon. Skompali smo se s ekipom iz Zvonka i zajedno odlučili pokrenuti koncertnu seriju koja će jednom mjesečno, i to četvrtkom, prezentirati tri recentna i najbolja izvođača sa Zvonko top liste.

Za početak, prvi će 12. veljače 2015. zagrebačkoj publici u Vintage Industrial Baru nezaboravnu svirku pružiti dobro znani beogradski Stray Dogg, zatim zagrebačka glazbenica u usponu Sara Renar te zapaženi zagorski autor J.R. August.

Ali to nije sve! Najbolje u svemu je što će prvih 25 bonbon korisnika koji dođu na koncert dobiti free upad i besplatnu cugu (kupon od 20 kuna). Dovoljno je da na ulazu pokažeš mob na kojem je bonbon mreža i upadaš na tulum koji će potrajati do dugo u noć.

Koncerti će se održavati jednom mjesečno, uvijek četvrtkom, uvijek na istom mjestu, a nazvali smo ih 'Dozvoljeni četvrtak'. Zašto? Zato što je sve dozvoljeno dok je u granicama dobre zabave, a četvrtak je pravi dan za početak vikenda u dobrom društvu, uz odličnu mjuzu i uz puno bonbon optimizma.

Da utvrdimo gradivo. Dakle, ako budeš među prvih 25 bonbon korisnika koji se nacrtaju ispred Vintage Industrial Bara u četvrtak navečer, imaš besplatan upad, dobit ćeš i kupon za cugu u vrijednosti od 20 kuna za zagrijavanje, a sve ostalo ovisi samo, jedino i isključivo o tebi. Dokaz da si naš? Pokaži mobitel s oznakom bonbon mreže.

I, što kažeš? Dođeš na super provod skupa s nama? I mi isto svašta pitamo. Vidimo se u četvrtak, u Vintage Industrial Baru, na svirci kojoj nema ravne u gradu.

Koncert počinje u 20:30 sati, a prije i nakon nastupa bendova publiku će zabavljati DJ Trsha.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 30 kuna, a na dan koncerta 40 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial Baru (Savska 160).

Posljednja izmjena: 11.02.2015.