bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
How to
Kako aktivirati limite potrošnje na bonbon pretplati
‹ How to

Kako aktivirati limite potrošnje na bonbon pretplati 21.02.

Dugo nismo imali blog iz naše 'Kako da…' serije. Predugo, i stoga obećavamo kako ćemo sljedećih tjedana objaviti nekoliko 'How to' tekstova. Za početak, nauči kako limitirati račun i kako postaviti SMS o dostignutoj potrošnji. Bez iznenađenja

Svi smo počeli štedjeti i to je dobro. Bogate nacije poznate su po štedljivosti, pa zašto se i mi ne bi ugledali na njih? Svaka kuna je bitna i svaka kuna koju ušparaš danas, možda ti zatreba sutra, ako za ništa drugo, onda za provod s ekipom ili obitelji.

Štedjeti se može na svemu, pa i na telefonskim razgovorima, SMS-anju ili surfanju netom pomoću smartfona. No, često zaboravimo provjeriti koliko smo love potrošili, a koliko nam je ostalo na računu. Ustvari, zašto bi uopće razbijali glavu s tim? Lijepo postavi limite potrošnje na bonbon pretplati i razgovaraj sve dok ne dobiješ SMS o potrošnji ili ne potrošiš zadani limit.

Odaberi između dvije vrste limita - SMS o potrošnji ili limit računa. SMS o potrošnji je, ništa drugo, nego SMS kojim te upozoravamo da si potrošio onoliko love koliko si odrediš. Nakon SMS-a, i dalje možeš nastaviti koristiti naše usluge.

Limit računa je nešto drugačiji. Naime, odrediš koliko love mjesečno namjeravaš potrošiti na mobilne usluge. Čim dosegneš taj limit, ide blokada i više ne možeš koristiti odlazne usluge do isteka obračunskog mjeseca. Dobra je stvar što uvijek možeš deaktivirati ili postaviti novi limit te se na taj način i dalje nesmetano koristiti svojim bonbonom. Više informacija o limitima potrošnje možeš pročitati ovdje.

Ok, a kako postaviti SMS o potrošnji i limit računa? Ovako...

1. Registriraj se ili se prijavi na svoj profil


2. Na početnoj stranici profila, klikom miša odaberi svoj bonbon broj.


3. Potom, klik na brojku ispod 'Limiti'.


4. U novootvorenom prozoru unesi iznos za koji se aktivira SMS o potrošnji ili limit računa (možeš aktivirati samo jedan limit).


5. Klik na 'Postavi limite' i to je to. Napominjemo da će ti odabrani limit ostati aktivan sve dok ga ne odlučiš promijeniti.
 

Mi smo aktivirali SMS upozorenje i sad možemo nastaviti razgovarati, SMS-ati ili surfati bez brige da će nam računi za mob pokvariti raspoloženje. Nema šanse, jer sve ako i zaboravimo, SMS o potrošnji stiže na mob čim dođemo do zadanog limita od 60 kuna.

Naravno, dodatne informacije i odgovore na sva pitanja uvijek možeš saznati od naše, vesele ekipe iz korisničke podrške.

Cya!

Posljednja izmjena: 21.02.2014.