bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
How to
Kako promijeniti minimalnu mjesečnu potrošnju?
‹ How to

Kako promijeniti minimalnu mjesečnu potrošnju? 14.03.

Moj bonbon profil nudi mnoštvo opcija za podešavanje bonbon broja. Ukoliko si na pretplati, ovdje možeš podesiti i minimalnu mjesečnu potrošnju. Znaš li da veća minimalna mjesečna potrošnja donosi i jedan ili dva paketa po izboru u pola cijene?

Bonbon profil nudi mnoštvo opcija, a jedna od najzanimljivijih, za pretplatnike, mogućnost je mijenjanja minimalne mjesečne potrošnje. Minimalna mjesečna potrošnja je minimalni iznos računa koji plaćaš. Možeš odabrati iznos od 40, 80 ili 160 kn s tim da je 40 kuna početni i najmanji iznos minimalne mjesečne potrošnje. Ako minimalnu mjesečnu potrošnju odlučiš povećati na 80 kn, dobit ćeš 50% off na jedan paket koji odabereš. Ako se odlučiš za minimalnu mjesečnu potrošnju od 160 kn, imaš dva paketa po izboru u pola cijene.

Da ne kompliciramo, više o minimalnoj mjesečnoj potrošnji možeš pročitati ovdje, a mi ćemo ti pokazati kako da je postaviš u svom bonbon profilu:

1. Registriraj se ili se prijavi na profil
 

2. Na početnoj stranici profila, klikom miša odaberi svoj bonbon broj
 

3. Ispod broja, vidjet ćeš 'slider' s brojkama 40, 80 i 160 kn
 

4. Klikom na brojku, pomičeš 'slider' i biraš iznos minimalne mjesečne potrošnje
 

5. Potvrdiš klikom na Potvrdi. U našem slučaju odabrali samo 160 kuna minimalne mjesečne potrošnje
 

6. Dobiješ poruku o uspješnom odabiru i klikom na Zatvori vraćaš se na početnu stranicu profila
 

Naravno, za sva dodatna pitanja u vezi minimalne mjesečne potrošnje slobodno se javi curama i dečkima iz naše korisničke podrške.

Posljednja izmjena: 14.03.2014.