bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Mad Catz LYNX 9 – za cijenu ne pitaj
‹ Tech novosti

Mad Catz LYNX 9 – za cijenu ne pitaj 05.01.

Gamerima je potpuno svejedno na čemu se igraju – konzoli, računalu, mobitelu ili tabletu. Bez obzira na platformu, većina igara zahtjeva kontroler za ozbiljno igranje. Biraj – možeš imati nekoliko različitih kontrolera ili ubiti sve 'muhe' jednim udarcem

Prije nego zabriješ na ovaj mrak kontroler, da te spustimo na zemlju. Vidiš, LYNX 9 kontroler tvrtke Mad Catz košta 300 dolara. Sigurno se pitaš zašto jedan kontroler košta skoro koliko i PlayStation 4 ili neki jeftini notebook, ali ugledaš li što sve LYNX 9 može, sve će ti postati jasnije.

Naime, LYNX 9 se može transformirati u nekoliko konfiguracija, ovisno za što ga koristiš. Igraš li se na smartfonu kontroler će ujedno postati i držač za mobitel s kojim će komunicirati putem BlueTooh veze. Isto vrijedi i za Android tablete samo što se tada LYNX 9 'rastegne' kako bi obuhvatio tablet s obje strane.

Kad je u pitanju igranje na računalu ili konzoloma, LYNX 9 se pretvara u relativno občian kontroler, prilično sličan Sonyjevom DualShocku 4. Razlika je u tome što LYNX ima bateriju koja će potrajati do 30 sati dok DualShock 4 ne može izdržati niti 3 sata ozbiljnog igranja.

LYNX 9 je zbilja univerzalna igračka, ali cijena od 300 dolara ipak je previsoka. Preostaje nam nada da će Mad Catz uvidjeti kako su pretjerali i ubrzo prepoloviti cijenu ovog, transformerskog kontrolera.

Budimo iskreni, ni cijena od 150 dolara ne bi nam bila dovoljno primamljiva. 15 dolara? To su iznosi o kojima već možemo pregovarati. :)

Izvor

Posljednja izmjena: 07.01.2015.
Možda će te zanimati i: