bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Blog
Tech novosti
Maska koja iPhone pretvara u Android
‹ Tech novosti

Maska koja iPhone pretvara u Android 14.03.

Sve je više šašavih Kickstarter ideja koje za cilj imaju navući lakovjerne backere. Ne kažemo da je Eye takav crowdfunding projekt, ali ideja o kućištu koje će iPhone pretvoriti u Android uređaj dovoljno je šašava da privuče velik broj potencijalnih kupaca

Ukratko, Eye je kućište/maska/futrola za iPhone koje bi, tvrde njegovi tvorci, tvoj Apple mobitel trebao pretvoriti u Androidni telefon. Nema tu nikakvog hakiranja, niti tajnih tehnologija već je fora u tome što se u maski zbilja nalazi Android uređaj sa zaslonom, kamerom i svim ostalim što čini prosječan smartfon.

Eye se navuče na iPhone, baš kao i standardna maska, samo što će korisnici sa stražnje strane svog uređaja dobiti još jedan mobitel. Dva smartfona u jednom, a ti ih samo okrećeš kad zatrebaš Android ili iPhone.

Zašto bi netko trebao ovakvo što? Pa, možda radiš u firmu koja koristi samo Androide, a ti imaš iPhone ili ti jeftini Android treba zbog neke aplikacije koje iOS nema? Iskreno, nemamo pojma, ali Eye je prikupio već više od 180.000 dolara na Kickstarteru.

Najjeftiniji model neobične futrole stoji 119 dolara, ali riječ je o promotivnoj cijeni. Eye bi trebao koštati 229 dolara, pitanje je samo hoće li se ovaj koncept, kao i mnogi drugi slični crowdfunding proizvodi, ikad pojaviti u slobodnoj prodaji.

Ne bismo se kladili u takvo što.

Izvor

Posljednja izmjena: 15.03.2017.
Možda će te zanimati i:
Pitanja i komentari
  • RibaCaca 19.03.2017. 11:32
  • hahaha ja ovo ništa ne razumijem: Sve je više šašavih Kickstarter ideja koje za cilj imaju navući lakovjerne backere. Ne kažemo da je Eye takav crowdfunding projekt, ali
  • 0 Odgovora
Želiš li komentirati i uključiti se u raspravu?
Može, ali se prije toga ulogiraj.
Nemaš svoj profil? Registriraj se u tren oka :)