bonbon dnevna doza optimizma

Tu si —
Početna
Ponuda
Cjenik
Cjenik na bonove
4. Promotivne ponude

4. Promotivne ponude

4.1 Promotivna ponuda ''50% off za registraciju''

U promotivnom razdoblju od 23. ožujka 2017. godine do 31. ožujka 2018. godine svi bonbon korisnici bonova koji se uspješno registriraju moći će aktivirati te reaktivirati postojeće mjesečne pakete iz bonbon ponude iz kategorije veliki i jako veliki u pola cijene. Korisnici će dobiti SMS poruku obavijesti o uspješnoj registraciji i dodjeli popusta te nakon poruke popust mogu iskoristiti u sljedećih 30 dana. Popust će se primijeniti na jedan, prvi sljedeći aktivirani ili reaktivirani veliki ili jako veliki paket po izboru. Korisnici bonbon internet tarife popust mogu iskoristiti na jedan, prvi sljedeći aktivirani ili reaktivirani, jako veliki paket po izboru. 

4.2 Promotivna ponuda "bonbon start paket s tri uključena srednja paketa"

U razdoblju od 19. travnja 2017. do 31. ožujka 2018. godine u prodaji je dostupan bonbon start paket s tri pred-uključena srednja paketa. Na ponudu imaju pravo novi korisnici na bonove koji kupe i aktiviraju poseban start paket s uključena tri srednja paketa koji je dostupan uz kupnju uređaja na bonbon webshopu i u ponudama pojedinih partnera. Korisnik unutar 24 sata nakon odabira broja dobiva SMS obavijest da ima pravo na 3 aktivacije srednjeg paketa po izboru. Nakon primanja SMS obavijesti korisniku je dodijeljena mogućnost aktivacije srednjeg paketa po izboru za 0 kn jednom u kalendarskom mjesecu. Ako korisnik preskoči aktivaciju pred-uključenog paketa u jednom mjesecu, moći će iskoristiti aktivaciju idući mjesec ili u bilo kojem mjesecu do 30. lipnja 2018. godine. U slučaju automatske reaktivacije srednjeg paketa u idućem mjesecu, paket će se reaktivirati za 0 kn osim ako Korisnik u tom mjesecu već nije iskoristio aktivaciju pred-uključenog srednjeg paketa.

4.3 Prijenos jedinica

Svi bonbon korisnici (novi i postojeći) u razdoblju od 15. lipnja 2016. godine do 31. svibnja 2018. godine mogu prenositi svoje neiskorištene jedinice iz postojećeg paketa u novi paket iste veličine i kategorije u slučaju automatske reaktivacije po isteku valjanosti paketa. Najveći iznos koji se može prenijeti je puni iznos jedinica paketa koji se reaktivira što znači da tvoje neiskorištene jedinice ne bacaš u smeće, već ih i dalje imaš na raspolaganju pa možeš još više pričati, SMS-ati ili surfati. Jer si to i platio.

Posljednja izmjena: 02.02.2018.